Ζώδια

04 Δεκεμβρίου 2019 06:17

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Τετάρτη σήμερα 4 Δεκεμβρίου με τη Σελήνη απ’ τους Ιχθείς να έχει άλλες προτεραιότητες σε σχέση με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης
-

ΚΡΙΟΣΈχεις εμμονή με κάποιους ανθρώπους και ψάχνεις διακαώς να δημιουργείς εχθρούς που σε ζηλεύουν ή γενικότερα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Κάνε μία προσπάθεια να σκεφτείς ότι δεν είναι οι άλλοι, αλλά κάποιες επιλογές σου που δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις όσο ανέμελος θα ήθελες ή να μπορέσεις να εστιάσεις στο πραγματικό νόημα της ζωής. Άφησε στην άκρη συναισθηματισμούς και ανασφάλειες, δες τι πραγματικά θέλεις και μην περιμένεις δευτερόλεπτο.

ΤΑΥΡΟΣΔεν είναι μόνο οι γνωστοί σου αλλά ενδεχομένως και κάποια φιλικά σου πρόσωπα που σήμερα φαίνεται είτε να σε απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους και να σου ξύνουν κάποιες πληγές, είτε να σου δημιουργούν υποψίες ότι δεν είναι αυτό που δείχνουν, αλλά βρίσκονται κοντά σου μόνο και μόνο επειδή μπορούν να επωφεληθούν από τη σχέση και όχι επειδή σε εκτιμούν πραγματικά. Ας είμαστε ρεαλιστές, από κάθε σχέση χρειαζόμαστε να πάρουμε και να δώσουμε. Δες αν σε κάποιες από τις σχέσεις σου αυτή η ισορροπία έχει χαθεί κάπου και κινήσου αναλόγως.

ΔΙΔΥΜΟΣΣαφώς και το να σε κοροϊδέψει κάποιος δεν είναι θεμιτό και σίγουρα κάτι δείχνει για τον ίδιο, όμως κι εσύ δεν είσαι άμοιρος ευθυνών και είναι σημαντικό να το θυμάσαι για να μην αφήσεις άλλη φορά κάποιον να σου πουλήσει εκδούλευση. Από την άλλη, αν οι στόχοι σου δεν είναι ρεαλιστικοί, αν ξεπερνούν τις δυνατότητές σου ή αν νομίζεις ότι κάνοντας παρέα με την Ωνάση θα γίνεις ξαφνικά πλούσιος (και υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια παραδείγματα που για να εκφράσουν την πιο πλεονεκτική πλευρά σου), είναι λογικό κάποια στιγμή να σε προσγειώσουν τα γεγονότα, όχι οι άνθρωποι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚαρκίνε μου, η ζωή χρειάζεται και λίγο ρεαλισμό κάποιες φορές και κυρίως πρακτικότητα. Το να κάθεσαι στον καναπέ σου και να φαντάζεσαι ότι αναλαμβάνεις δράση για να υλοποιήσεις όσα σκέφτεσαι μέχρι το να σηκώσεις τα... οπίσθιά σου και να αρχίσεις να τα κάνεις πράξη έχει μεγάλη διαφορά. Και θα μου πεις βέβαια ότι μέχρι να σηκωθείς εσύ από τον καναπέ μπορεί να έχει αλλάξει και το όνειρό σου, γι’ αυτό άσε την υπερανάλυση, γιατί αυτή είναι που σε εμποδίζει να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις.

ΛΕΩΝΌταν αποφεύγεις να μιλήσεις ανοιχτά και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα είτε επειδή δεν μπορείς να σηκώσεις τις αντιδράσεις των άλλων είτε επειδή φοβάσαι ότι θα τους πληγώσεις είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, είναι επόμενο να αναδύονται διαρκώς προβλήματα και συναισθήματα όπως αδικία, απογοήτευση ή εκμετάλλευση που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σου κόβουν τη χαρά. Πες ξεκάθαρα τι σε ενοχλεί, αν όντως ενδιαφέρουν πραγματικά κάποιες σχέσεις και θες να τις προστατέψεις από τα νεύρα σου και τις εκρήξεις του θυμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΌπως έχεις μάθει εσύ ότι κάποια πράγματα είναι σωστό να γίνονται με τον “Α” τρόπο έτσι κι ο άλλος έχει μάθει ότι ο σωστός τρόπος είναι ο “Β”. Απάντηση μπορεί να μην υπάρχει στο ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ή ποιανού ο τρόπος είναι πιο σωστός, αυτό που θα πρέπει εσύ να απαντήσεις είναι το κατά πόσο το “Β” σου πέφτει όντως τόσο μακριά ή αν το πρόβλημά σου είναι ότι ο άλλος δεν είναι κομμένος και ραμμένος ακριβώς στα μέτρα σου. Να σου θυμίσω πάντως ότι όταν θέλεις να κρύψεις κάποιες ατέλειες σου τα φοράς και λίγο πιο φαρδιά…

ΖΥΓΟΣΚάποιες φορές είναι πρόβλημα των άλλων που δεν μπορούν να εκτιμήσουν κάποιες ιδέες που είναι πραγματικά έξυπνες και είναι η διαφορετικότητα τους ή η εκκεντρικότητα τους αυτή που μπορεί να τους δίνει αξία. Αλλά κάποιες άλλες φορές το πρόβλημα είναι η ίδια η ιδέα, γιατί δεν έχουμε λάβει υπόψη όλους τους παράγοντες που θα έπρεπε με αποτέλεσμα να είναι άτοπη και να μην μπορεί να εφαρμοστεί. Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ισχύει το δεύτερο, επομένως πριν αρχίζεις να βρίζεις θεούς και δαίμονες που δεν σε καταλαβαίνουν προσπάθησε να δεις κατά πόσο το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτό που λες ή στον τρόπο με τον οποίο το λες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΤο ότι εσύ μπορεί να θέλεις κάποια πράγματα όπως τα θέλεις, δε σημαίνει ότι και ο άνθρωπος που είναι μαζί σου έχει τα ίδια ακριβώς θέλω. Ίσως λοιπόν σήμερα να πρέπει από τη μία να αποφύγεις να θεωρήσεις ότι τα πάντα είναι δεδομένα κι από την άλλη να αποφύγεις να κάνεις κάποιες εκπλήξεις που πιστεύεις ότι θα δώσουν χαρά και στους δυο σας, γιατί είναι πιθανό η αντίδραση της άλλης πλευράς να μην είναι η αναμενόμενη κι αυτό είναι κάτι που θα δυσαρεστήσει στο τέλος εσένα, κυρίως.

ΤΟΞΟΤΗΣΊσως υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο, γι’ αυτό προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις και κάποιες πρωτοβουλίες που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, κυρίως με τα μέλη της οικογένειάς σου. Προτίμησε να μοιραστείς μαζί τους τα θέλω σου και να ακούσεις και τις δικές τους απόψεις πριν κάνεις κινήσεις που αντί να πετύχουν τον αρχικό του σκοπό, να σας δώσουν χαρά, δημιουργήσουν προβλήματα που δεν υπολογίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Αν όντως θες να καταλήξεις κάπου και να δεις τα πράγματα να μπαίνουν σε μία ροή θα πρέπει έστω και για λίγο να σταματήσεις να ανοίγεις διαρκώς καινούργιες πόρτες. Αυτό σημαίνει πως και στα προσωπικά σου δε θα σε βοηθήσει να εστιάζεις στο τι σου λείπει από το σύντροφο σου και να το ψάχνεις φλερτάροντας δεξιά κι αριστερά, αλλά και στα επαγγελματικά σου καλύτερα να κλείνεις μια-μια τις εκκρεμότητες που ήδη υπάρχουν και μετά να ανοίγεις καινούργιες δουλειές…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Φαίνεται πως δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου σε αυτή τη φάση και ίσως τρέχεις να κρυφτείς από τον ίδιο σου τον εαυτό. Η παρουσία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου, οι οποίοι φαίνεται να έχουν τις καλύτερες των προθέσεων απέναντί σου, κάπου σε καταπιέζει και ψάχνεις να βρεις λύσεις μέσα όμως από ανορθόδοξους τρόπους. Είναι δηλαδή από εκείνες τις περιόδους που μπορεί να ψάχνεις το ευκαιριακό σεξ και καταστάσεις απαλλαγμένες από συναισθήματα, φοβούμενος τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες που μπορεί να έχει μία πιο σταθερή κατάσταση.

ΙΧΘΥΣΕίναι σημαντικό να στηρίζεσαι όσο μπορείς στα πόδια σου και να μην υπολογίζεις ότι οι επιλογές σου θα τυγχάνουν της υποστήριξης κανενός, αν όντως θες να υπηρετείς τα θέλω σου και να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετυχαίνεις τους σκοπούς σου. Από την άλλη όμως είναι μάταιο να κινείσαι σαν να ζεις μόνος σου, γιατί πρώτα απ’ όλα είναι σαν να πηγαίνεις κόντρα στην ανάγκη σου για υποστήριξη, αλληλεγγύη και ουσιαστική στήριξη ανάμεσα στους ανθρώπους, πράγμα που πρώτος εσύ προσφέρεις σε αυτούς που αγαπάς.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ