Παράξενα

27 Νοεμβρίου 2019 22:46

Τον γύρο του κόσμου έκανε το κυνηγητό του ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 από γουρούνι (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης φιλοξένησαν το ρεπορτάζ με τις σπαρταριστές εικόνες.

Τον γύρο του κόσμου έκανε το κυνηγητό του ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 από γουρούνι (βίντεο)
-

Τίναξε στον… αέρα το “ζωντανό” του Λάζου Μαντικού ο τετράποδος απρόσκλητος καλεσμένος του. Tαξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μέσω του ΑΝΤ1 τα… χοιρο-καμώματα και οι προσπάθειες του δημοσιογράφου να παραμείνει ψύχραιμος. Ή σχεδόν ψύχραιμος…

Στην Κινέτα δέχτηκε την επίθεση από το γουρούνι ο ρεπόρτερ του “Καλημέρα Ελλάδα”. Με το που άνοιξε το πλάνο… στην αρχή, αμηχανία. Ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να συγκρατήσουν την ψυχραιμίας τους, όμως με αυτές τις ξεκαρδιστικές εικόνες πώς να συγκρατηθείς και να μη γελάσεις. Όπου φύγει-φύγει ο Λάζος, κρατώντας όμως πάντα το μικρόφωνο.

«Ήταν αναμενόμενο να σου έρθει να γελάσεις κι εγώ θα γελούσα, όταν βλέπεις ένα μεγαλόσωμο ζώο να έρχεται κατά πάνω σου, όχι για να σε φιλήσει, ούτε για να σε μυρίσει, αλλά να σε δαγκώσει από ό,τι φάνηκε. Ευτυχώς φορούσα τζιν και δεν μου έκανε κάποια πληγή», λέει ο Λάζος Μαντικός.

Το βίντεο στην Ελλάδα γρήγορα έγινε viral. Τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης το αναμετέδωσαν. Ο Λάζος και η γουρούνα του έγιναν… πρωτοσέλιδο παγκοσμίως!

«Νομίζω ότι η γουρούνα με έκανε διάσημο στο εξωτερικό και είναι περίπτωση που δεν μπορείς να τη διαχειριστείς στον… αέρα. Τώρα, τι να σου πω, μια αρκούδα είναι να μου έρθει στο ζωντανό», σημειώνει με χιούμορ ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1.

Κρύβε σκέψεις συνάδελφε, γιατί μερικές φορές το σύμπαν συνωμοτεί και ποτέ δεν ξέρεις! Τώρα, αν αναρωτιέστε πώς το ζώο βρέθηκε στην παραλιακή της Κινέτας… Σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκε από ορμητικούς χειμάρρους - εξαιτίας του “Γηρυόνη” - που κατέβαιναν από το βουνό και ισοπέδωσαν την κτηνοτροφική μονάδα όπου βρισκόταν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ