Παράξενα

10 Νοεμβρίου 2019 16:01

Του έδωσε “λίρες” και του… άρπαξε χιλιάδες ευρώ!

Διάβασέ μου το...

Πως κατάφερε να ξεγελάσει το θύμα του ο αετονύχης, ο οποίος εξαφανίστηκε με την “χρυσή” λεία του.

Του έδωσε “λίρες” και του… άρπαξε χιλιάδες ευρώ!
-

 

Διαόλου κάλτσα (!) αποδείχθηκε ο επιτήδειος που εξαπάτησε ένα ανυποψίαστο θύμα του στην Αχαΐα, καθώς αντί για χρυσές λίρες τού πούλησε… κέρματα ευρώ!

Μάλιστα, τα κέρματα τα τοποθέτησε μέσα σε μια κάλτσα, ούτως ώστε να μην είναι εμφανή και του τα παρέδωσε ως ανεκτίμητο «θησαυρό», αξίας 11.000 ευρώ!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αίγιο και μάλιστα η ανταλλαγή έγινε στην μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι!

Ο απατεώνας, αγνώστων στοιχείων μέχρι σήμερα, υποσχέθηκε στο θύμα του πως είχε τη δυνατότητα να του διαθέσει πενήντα χρυσές λίρες σε προνομοιακή τιμή…

Τελικά, μετά από αλλεπάλληλες επαφές κλείστηκε η συμφωνία και το ραντεβού δόθηκε προχθές το μεσημέρι. Ο μεσήλικας Αιγιώτης πήγε στο σημείο που είχε προσυμφωνηθεί, συνάντησε τον πωλητή, παρέλαβε τις λίρες και κατέβαλε το αντίτιμο.

Λίγη ώρα αργότερα, δεν πίστευε στα μάτια του όταν άνοιξε την σακούλα και είδε αντί για το πουγκί με τις λίρες, μια… κάλτσα με κοινά νομίσματα, κέρματα του ευρώ, ευτελούς αξίας σε σχέση με τα χρήματα που κατέβαλε.

Κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Αιγίου, η οποία αναζητά τα ίχνη του απατεώνα με στόχο την σύλληψή του.

Το γεγονός εξέπληξε μέχρι και στους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο δράστης «παγίδεψε» τόσο εύκολα το θύμα του, σε σημείο που να τον πείσει να μην ανοίξει μπροστά του το περιεχόμενο της σακούλας, προτού δώσει τα χρήματα.

Πηγή: patratora.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ