Αθλητικά

04 Νοεμβρίου 2019 08:57

Τραυματισμός σοκ για τον Αντρέ Γκόμεζ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σε κατάσαση σοκ και ο  Νοτιοκορεάτης Σον που είχε συμμετοχή στη φάση. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Τραυματισμός σοκ για τον Αντρέ Γκόμεζ (βίντεο)
-



Ο 26χρονος Πορτογάλος διεθνής μέσος της Έβερτον, Αντρέ Γκόμεζ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο του, στον αγώνα της Premier League με την Τότεναμ στο Goodison Park (1-1), όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λίβερπουλ.

«Θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Αντρέ και την οικογένειά του», δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στους δημοσιογράφους. «Ως ομάδα πρέπει να μείνουμε κοντά του. Είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ο Αντρέ θα γίνει πιο δυνατός ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος γιατί είναι ένα φανταστικό παιδί, ένας εκπληκτικός επαγγελματίας».

Ο Νοτιοκορεάτης Σον, που είχε συμμετοχή στη φάση τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια έκλαιγε συνέχεια στα αποδυτήρια για τον τραυματισμό του Πορτογάλου.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει κληθεί στην ομάδα της Νότιας Κορέας. «Αυτό που συνέβη σε αυτόν τον αγώνα είναι πραγματικά ατυχές», δήλωσε ο προπονητής της Νότιας Κορέας, Πάουλο Μπέντο στο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

«Πρέπει να προχωρήσει, και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε.»

Η Νότια Κορέα παίζει με τον Λίβανο σε προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 14 Νοεμβρίου πριν αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στο Αμπού Ντάμπι.