Αθλητικά

22 Οκτωβρίου 2019 14:00 Τελευταία ενημέρωση : 22 Οκτωβρίου 2019 17:10

Ολυμπιακός: “δίψα” για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν

Διάβασέ μου το...

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε ένα από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες.

Ολυμπιακός: “δίψα” για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν
-

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση των ομίλων του Champions League και η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε στο… δρόμο του Ολυμπιακού, οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται για τη μεγάλη αποψινή βραδιά.

Το έργο των Πειραιωτών είναι αναμφισβήτητα πολύ δύσκολο, αλλά μετά και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βαλμπουενά-Τοροσίδη, στον τιμωρημένο Μπενζιά, αλλά και στον Σισέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή των Πειραιωτών τον νεαρό Ξενιτίδη, προκειμένου να συμπληρώσει 18άδα.

Στον αντίποδα, μεγάλο πλήγμα για τη Μπάγερν αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του διεθνή στόπερ Νίκλας Σούλε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέεγκστρα. Στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Γιόγκεμ Κάμπχουις.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Μπάγερν (Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Ερνάντες, Τιάγκο, Μαρτίνες, Γκνάμπρι, Κουτίνιο, Κομάν, Λεβαντόφσκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ