Αθλητικά

21 Οκτωβρίου 2019 22:01 Τελευταία ενημέρωση : 22 Οκτωβρίου 2019 17:21

Νέα στοιχεία “φωτιά” για τον Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμού

Διάβασέ μου το...

Η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά…

Νέα στοιχεία “φωτιά” για τον Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμού
-

Νέα τροπή στην υπόθεση των κατηγοριών βιασμού που αντιμετώπιζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η υπόθεση μπορεί να έχει μπει στο αρχείο μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό, ωστόσο στην επιφάνεια ήρθαν επιβαρυντικά στοιχεία για τον Πορτογάλο άσο.

Σύμφωνα με την Sun, διέρρευσαν e-mail από τα οποία προκύπτει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στην Κάθριν Μαγιόργκα, πρώην μοντέλο και νυν δασκάλα δείχνουν πως το DNA ταιριάζει με αυτό του άσου της Γιουβέντους.

Επίσης αποκαλύφθηκαν και διάλογοι του παίκτη με τους δικηγόρους του, στους οποίους επιβεβαιώνει πως το σεξ με την Μαγιόργκα, σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009, δεν ήταν συναινετικό, καθώς εκείνη του έλεγε «όχι» και «σταμάτα».

Προσφάτως αποκαλύφθηκε πως ο Ρονάλντο κατέβαλε Κάθριν Μαγιόργκα 335.000 ευρώ την πρώτη φορά που τον κατήγγειλε στην αστυνομία «προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστευτικότητα στην δικαστική αυτή διαμάχη».

Η πλευρά του Πορτογάλου σταρ υποστήριξε, πάντως, πως η καταβολή των χρημάτων δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής του ποδοσφαιριστή. Ο 34χρονος άσος έχει δηλώσει αθώος έχοντας στο πλευρό του και την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς η Μαγιόρκα διεκδικεί πάνω από 180.000 ευρώ επιπλέον και η υπόθεση έχει μεταφερθεί προς εξέταση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο...