Life

20 Οκτωβρίου 2019 10:14

Λαμπεροί καλεσμένοι στο “Thrive” (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Εκλεκτοί καλεσμένοι εξομολογούνται στη Ζέτα Δούκα, ενώ δίνουν συμβουλές υγείας και ευεξίας.  Τα νέα “thrive tips”.

Λαμπεροί καλεσμένοι στο “Thrive” (εικόνες)
-

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η Ζέτα Δούκα υποδέχεται την Χριστίνα Αλεξανιάν η οποία διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς, όπως εξομολογείται στο «Thrive» έχει βρει αυτό που έψαχνε, έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να συμπορευτεί στη ζωή. Η ηθοποιός μιλάει επίσης και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού. «Η σκέψη του παιδιού έρχεται και φεύγει», δηλώνει εξηγώντας πως αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εκείνη τη φάση ζωής στην οποία δεν θα ήθελε να πιέσει πράγματα ή καταστάσεις αλλά αυτά να προκύψουν μόνα τους.

THRIVE - ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ - 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα συναντά τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, ο οποίος την υποδέχεται στον ξενοδοχειακό όμιλο Aldemar Resorts στην Ολυμπία. Ο Αλέξανδρος Αντώνοπουλος μιλά στο «Thrive» για τη σχέση με τον πατέρα του, για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας από την οποία πάσχει καθώς και για τα σχέδιά του για το μέλλον.  Όπως εξηγεί, όταν το ανακάλυψε δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει βοήθεια αλλά την ανάγκη να είναι πιο ευθύς με τον εαυτό του, ώστε να συμβιβαστεί με τις δυσάρεστες αλήθειες. «Η σύζυγός μου με ρωτάει πώς μπορώ να είμαι τόσο ήρεμος. Της απαντώ ότι τώρα γνωρίζω ενώ όταν δεν ήξερα αισθανόμουν ανασφάλεια», αναφέρει.

THRIVE - ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ - 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τέλος, και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για τα τρία θετικά χαρακτηριστικά των millennials που εργάζονται σήμερα.

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ