Τεχνολογία - Επιστήμη

15 Οκτωβρίου 2019 16:07

Επανήλθε το “Fortnite”: Το επίσημο τρέιλερ για το… chapter 2 (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Μόλις μια ημέρα κράτησε η... αποτοξίνωση για τους φανατικούς του παιχνιδιού, που έπαθαν πανικό με το "μαύρο" που έπεσε στην οθόνη τους!

Επανήλθε το “Fortnite”: Το επίσημο τρέιλερ για το… chapter 2 (βίντεο)
-

Μόλις μία μέρα κράτησε ο πανικός των εθισμένων gamers που πίστεψαν ότι έχασαν το «Fortnite» από τις ζωές τους. Από σήμερα το πιο δημοφιλές video game είναι και πάλι διαθέσιμο, με νέο κεφάλαιο και νέα πίστα.

Η εταιρεία Epic Games επέλεξε στο τέλος της 10ης σεζόν του παιχνιδιού να καταστρέψει με έναν αστεροειδή το νησί όπου διαγωνίζονται οι παίκτες, προσπαθώντας να σκοτώσει ο ένας τον άλλο. Για μία ημέρα το μόνο που έβλεπε κανείς ήταν μία μαύρη τρύπα, και από σήμερα ξεκίνησε η πρώτη σεζόν του «Fortnite: Κεφάλαιο 2».

Αντιγράφοντας ό,τι συμβαίνει στις τηλεοπτικές σειρές, οι διαχειριστές του παιχνιδιού δομούν το Fortnite σε περιόδους, έτσι ώστε να ερεθίζουν το πάθος των παικτών με εκπλήξεις και προκλήσεις, με ανταμοιβές, αποστολές, στόχους, συσσώρευση «περιουσίας» η οποία εξαργυρώνεται με όπλα και πολεμοφόδια κ.ο.κ. Η κλιμάκωση της δράσης έως το μεγάλο φινάλε είναι αυτή που καλεί τους παίκτες να αφοσιωθούν στο παιχνίδι, μετατρέποντάς τους σε ψηφιακούς… junkies.