Αθλητικά

05 Οκτωβρίου 2019 16:49

Τότεναμ: Σοβαρός τραυματισμός του Γιορίς (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Δεν έφτανε η συντριπτική ήττα, η αγγλική ομάδα φαίνεται να χάνει και τον τερματοφύλακά της…

Τότεναμ: Σοβαρός τραυματισμός του Γιορίς (εικόνες)
-

Ενός κακού, μύρια έπονται... Η συγκεκριμένη ρήση του Σοφοκλή, βρίσκει τέλεια εφαρμογή στην περίπτωση της Τότεναμ και ειδικότερα του Ούγκο Γιορίς. Μετά την εντός έδρας συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου με 7-2, όλοι στα «σπιρούνια» ήλπιζαν σε κάτι καλό, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Όμως αντ΄ αυτού, ήλθε ένας σοβαρός -όπως εικάζεται εκ πρώτης όψεως- τραυματισμός για τον Ούγκο Γιορίς. Στο τρίτο λεπτό του αγώνα με την Μπράιτον, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και τερματοφύλακας της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, έκανε βήματα προς τα πίσω προκειμένου να μπλοκάρει την μπάλα από μία ψηλοκρεμαστή σέντρα. Τελικά κατάφερε να σταματήσει την μπάλα πάνω στην γραμμή τέρματος, όπου καραδοκούσε ο Νιλ Μοπάϊ και ο οποίος απλά την έσπρωξε με το κεφάλι στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

AP - Τότεναμ - τραυματισμός - τερματοφύλακας - Ούγκο Γιορίς

Τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν εξαιρετικά επώδυνα για τον Γιορίς, καθώς πέφτοντας στο χορτάρι «γύρισε» εξ΄ ολοκλήρου ο αριστερός αγκώνας του με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για κάταγμα! Ο έμπειρος πορτιέρε, έμεινε για αρκετά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και αφού του χορηγήθηκε οξυγόνο, αποχώρησε με φορείο και αντικαταστάθηκε από τον Πάουλο Κατσανίγκα.

AP - Τότεναμ - τραυματισμός - τερματοφύλακας - Ούγκο Γιορίς

Οι εξετάσεις που θ΄ ακολουθήσουν θα δείξουν και την σοβαρότητα του τραυματισμού, με τις προβλέψεις να μην είναι ιδιαίτερα θετικές για τον 32χρονο Γιορίς.