Τεχνολογία - Επιστήμη

17 Σεπτεμβρίου 2019 22:37

Μπραντ Πιτ: Ρώτησε αστροναύτη για τον… Κλούνεϊ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Με αστροναύτη της NASA συνομίλησε ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Μπραντ Πιτ: Ρώτησε αστροναύτη για τον… Κλούνεϊ (βίντεο)
-

Κουβέντες και γέλια αντάλλαξε ο Μπραντ Πιτ με έναν αστροναύτη, κατά τη μεταξύ τους συνομιλία που έγινε ενόψει της νέας ταινίας του σταρ του Χόλυγουντ «Ad Astra».

Η ταινία είναι θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και ο Πιτ «βομβάρδισε» τον αστροναύτη της NASA με ερωτήσεις για τη ζωή στο διάστημα.

«Η πιο σημαντική ερώτηση είναι: ποιος χειρίζεται κουτί;», είπε ο Πιτ, αναφερόμενος στο ραδιοφωνικό διαστημικό σταθμό.

«Έχουμε playlist που παίζει συνέχεια και είναι καλό επειδή έχουμε πολλά διεθνή κομμάτια να ακούγονται» απάντησε ο αστροναύτης, που σχολίασε ότι, «το να ακούς παραδοσιακή ρωσική μουσική κατά τη διάρκεια του δείπνου είναι ωραία αλλαγή».

Ο Πιτ παίζε έναν αστροναύτη που ταξιδεύει από τη μία έως την άλλη άκρη του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του, αντιμετωπίζοντας στην επιστροφή ένα μυστήριο που απειλεί την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη γη.

«Ad Astra» σημαίνει «Στα Αστέρια» και η ταινία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή.

 «Το σενάριο δεν είχε σχέση με την NASA, αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι για να τους βοηθήσουμε», είχε πει ο αστροναύτης σε συνέντευξή του.

Αφού τον ρώτησε πόσο ρεαλιστικές ήταν οι κινήσεις του στο στούντιο, όπου υποτίθεται ότι υπάρχει έλλειψη βαρύτητας, την ώρα που ο αστροναύτης έκανε ανάλογη κίνηση, ο Μπραντ Πιτ είπε:

«Έχω μία τελευταία ερώτηση να σου κάνω ειδικέ. Ποιος είναι πιο πιστευτός; Ο Κλούνεϊ ή ο Πιτ;», αναφερόμενος στο ρόλο που είχε παίξει ο Τζορτζ Κλούνεϊ το 2013, στην ταινία «Gravity».

«Αναμφισβήτητα εσύ», του απάντησε ο αστροναύτης.