Πολιτική

12 Σεπτεμβρίου 2019 07:30 Τελευταία ενημέρωση : 12 Σεπτεμβρίου 2019 17:18

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ στην Πεύκη

Διάβασέ μου το...

Από την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού προκλήθηκε φωτιά στο κτίριο. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ στην Πεύκη
-

Επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό πραγματοποίησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη.

Στο σημείο έφθασε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο κτίριο. Δεν χρειάστηκε ωστόσο να επέμβουν οι άνδρες του Σώματος, καθώς η φωτιά είχε ήδη σβήσει, αφήνοντας πίσω της υλικές ζημιές.

Στην έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει τρία γκαζάκια στην είσοδο των γραφείων επί της οδού Δημοκρατίας.

Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η Ασφάλεια, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Νέα Δημοκρατία - επίθεση - Πεύκη

«Η δεύτερη επίθεση σε γραφεία της ΝΔ μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στην Πεύκη, συνιστά συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και προσθέτει: «Ας αντιληφθούν όλοι οτι τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν και η ΝΔ θα συνεχίσει αταλάντευτα να δίνει τη μάχη της Ασφαλείας των πολιτών, η οποία είναι ουσιαστικό συστατικό μιας δημοκρατικής πολιτείας». 

Νέα Δημοκρατία - επίθεση - Πεύκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ