Life

07 Σεπτεμβρίου 2019 16:32

Συγκλονιστικό βίντεο: Η 14χρονη που δεν μιλά, αλλά ερμηνεύει Πρωτοψάλτη

Διάβασέ μου το...

Το κορίτσι ερμήνευσε το «Χειροκρότημα» της Άλκιστις Πρωτοψάλτη και συγκίνησε το θέατρο!

Συγκλονιστικό βίντεο: Η 14χρονη που δεν μιλά, αλλά ερμηνεύει Πρωτοψάλτη
-

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που ανήρτησε η τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την μικρή Νεφέλη που από μωρό αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο από την συναυλία της, στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, με την 14χρονη, η οποία δεν μιλάει αλλά τραγουδάει.

Το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα ενώ έχει υποστεί και εγκεφαλικό.

Στην συναυλία, η Νεφέλη ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το «Χειροκρότημα», συγκινώντας τους παρευρισκόμενους αλλά και την ίδια την ερμηνεύτρια η οποία στην ανάρτησή της έγραψε:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν ....

Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει ....Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

14χρονη Νεφέλη - συναυλία - Άλκηστις Πρωτοψάλτη