Πολιτική

07 Σεπτεμβρίου 2019 10:25 Τελευταία ενημέρωση : 07 Σεπτεμβρίου 2019 14:10

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζέρβα: η γραβάτα και η... σπόντα του πρωθυπουργού

Text to Speech

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χάρισε στον πρωθυπουργό μία γραβάτα που φέρει το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης. Τι σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζέρβα: η γραβάτα και η... σπόντα του πρωθυπουργού

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 84η ΔΕΘ.

Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό, στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο κ. Ζέρβας τον καλωσόρισε και του χάρισε μία γραβάτα που φέρει το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μητσοτάκης αφού τον ευχαρίστησε είπε: «Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ». Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, λίγες μόνο μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ από την πλευρά του ο πρωθυπουργός σημείωσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι τόσο εκείνος όσο και ο νέος δήμαρχος έχουν την ίδια φιλοσοφία για το πώς θα πρέπει να ασκείται η διοίκηση. Ο πρωθυπουργός και ο κ. Ζέρβας συμφώνησαν να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ