Αθλητικά

05 Αυγούστου 2019 15:09

Europa League: οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ

Διάβασέ μου το...

Δείτε αναλυτικά τους πιθανούς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Europa League: οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ
-

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία ή την Ντάνταλκ από την Ιρλανδία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου, ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει τον αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα στις 29/8.

Η Σπάρτα Πράγας ή η Τραμπζονσπόρ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για την ΑΕΚ πριν τους ομίλους του Europa League εφόσον φυσικά η Ένωση ξεπεράσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο την Κραϊόβα. Σε μία τέτοια περίπτωση, η Ένωση θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ, στις 22 Αυγούστου, και θα πάει μία εβδομάδα αργότερα (29/8) στην Τσεχία ή στην Τουρκία για τη ρεβάνς.

Με τη Μίντιλαντ από τη Δανία ή τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς θα αναμετρηθεί ο Ατρόμητος στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι στις 22 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 29 του μήνα.

Σε Σερβία ή Τουρκία θα ταξιδέψει ο Άρης για τα πλέι-οφ του Europa League, εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόλντε στον Γ΄ προκριματικό γύρο. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή των αναμετρήσεων μεταξύ της Παρτιζάν Βελιγραδίου και της Μαλατιασπόρ, με τους «κίτρινους» (αν έχουν προκριθεί) να παίζουν εκτός έδρας το πρώτο ματς, στις 22/8, και να έχουν τη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ