newbeta.ant1news.gr Θεσσαλονίκη: 17χρονη επιτέθηκε και λήστεψε οδηγό ταξί | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

12 Νοεμβρίου 2025 09:00

Θεσσαλονίκη: 17χρονη επιτέθηκε και λήστεψε οδηγό ταξί

Αφαίρεσαν από τον οδηγό το ποσό των 200 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του ταξί.

Θεσσαλονίκη: 17χρονη επιτέθηκε και λήστεψε οδηγό ταξί
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/11) στη Θεσσαλονίκη, όταν 17χρονη Ρομά, μαζί με συνεργό αγνώστων στοιχείων, επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί, τον τραυμάτισαν και τον λήστεψαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 17χρονη και ο συνεργός της επιβιβάστηκαν σε ταξί στο κέντρο της πόλης και, κατά την άφιξή τους στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, επιτέθηκαν στον οδηγό με κλωτσιές και χτυπήματα στο κεφάλι. Μάλιστα, φέρεται να χρησιμοποίησαν και το κλειδί του οχήματος ως αιχμηρό αντικείμενο για να τον τραυματίσουν.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από τον οδηγό το ποσό των 200 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του ταξί, προτού τραπούν σε φυγή. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και αποχώρησε λίγο αργότερα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός στη Νίκαια: Πυρπόλησαν όχημα σωφρονιστικού υπαλλήλου - Διακοπή κυκλοφορίας, λόγω χειροβομβίδας

Συνάντηση Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη και συνεδρίαση της 3ης Διακυβερνητικής Συνόδου Κύπρου-Ελλάδας

Πειραιάς: Εντοπίστηκε σορός 70χρονου στο λιμάνι


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)