Πολιτισμός

Σήμερα09:23 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα16:34

Εύβοια - Ενδοοικογενειακή βία: Ηθοποιός συνελήφθη για ξυλοδαρμό του συζύγου της

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει η δικογραφία για τις πράξεις οι οποίες καταλογίζονται στην 38χρονη καλλιτέχνιδα. Πώς ξεκίνησε το περιστατικό και γιατί η διένεξη φέρεται να κατέληξε σε ξυλοδαρμό.

Εύβοια - Ενδοοικογενειακή βία: Ηθοποιός συνελήφθη για ξυλοδαρμό του συζύγου της
-

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής 14.07 γνωστή ηθοποιός, η οποία συνελήφθη με κατηγορία για ξυλοδαρμό του συζύγου της, σε ξενοδοχείο της Καρύστου όπου οι δυο τους διέμεναν μαζί για τις διακοπές τους.

Σύμφωνα την ενημερωτική ιστοσελίδα της Εύβοιας eviathema.gr, η 38χρονη ηθοποιός φέρεται, ούσα σε κατάσταση μέθης, έχοντας προηγουμένως καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, να προκάλεσε και ζημιές στο ξενοδοχείο και να προχώρησε στο παραπάνω ξυλοδαρμό. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής με την ηθοποιό να σπάει τα πάντα στο δωμάτιο, να βρίζει και εντέλει να χτυπάει τον σύζυγό της.

Αστυνομικοί οι οποίοι ειδοποίηθηκαν από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου αλλά και τους ενοίκους του, έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την 38χρονη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου όπου, αφού κατέθεσε, αφέθηκε ελεύθερη περίπου στις 00.00 με εντολή της αρμόδιας εισαγγελέα.

Σήμερα πάντως, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σύζυγος της ηθοποιού, απάντησε στα δημοσιεύματα των ιστοσελίδων της Εύβοιας, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του από παραλία, στην οποία ποζάρει μαζί με την ηθοποιό.


Ειδήσεις σήμερα:

Μιλγουόκι: Ο Τραμπ εμφανίστηκε με επίδεσμο και “αποθεώθηκε” (βίντεο)

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν ανήλικο γιατί φορούσε σκουλαρίκι και... βερμούδα

Ρεύμα: Σενάρια για επαναφορά της επιδότησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ