Πολιτισμός

08 Φεβρουαρίου 2023 13:35

Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο ΕΕΣ στέκονται δίπλα στους πληγέντες

Διάβασέ μου το...

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνουν κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση, με στόχο την στήριξη των σεισμοπαθών.

Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο ΕΕΣ στέκονται δίπλα στους πληγέντες
-

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με πρωτοβουλία του Προέδρου του, Θοδωρή Κυριακούμε απόλυτο αίσθημα ευθύνης, για ακόμη μια φορά στέκεται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται, ανεξαρτήτως εθνικότητας και θρησκεύματος, απευθύνοντας κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχουν  προκαλέσει οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις, που έπληξαν την νοτιοανατολική Τουρκία και την Συρία, προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων πολιτών και αναγκάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ απευθύνει κάλεσμα στους συμπολίτες μας, για συγκέντρωση  οικονομικής βοήθειας προς ενίσχυσή των πληγέντων.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα ενισχύσει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει ο Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο, για να συνδράμει τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού.

Ο Ε.Ε.Σ,, με τη στήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, συγκεντρώνει οικονομική ενίσχυση για τους σεισμοπαθείς της γειτονικής χώρας, μέσω δωρεών στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: 

  • Τράπεζα: EUROBANK,
  •  Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
  • Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013, 
  • IBAN: GR2602602400000300201205013
  • Ένδειξη: Σεισμός».

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ελληνικού΄Ερυθρού Σταυρού:

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον και αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και  Συρία, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής  για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - συλλογή τροφίμων - Τουρκία - Συρία

Σημεία Συγκέντρωσης: Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι, Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός (Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30-14:30, Τηλ: 210 5147300)».

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκολατόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Σεισμός στη Συρία: Διάσωση σκύλου από τα χαλάσματα (βίντεο)

Στο ANT1+ η Γεωργία Καλτσή προχωράει “Στα 4” (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ