Celebrity

Χθες22:30

Δάνης Κατρανίδης: Συγκινεί η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση - "Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από την ζωή ο Δάνης μας;"

Διάβασέ μου το...

Δάνης Κατρανίδης: Συγκινεί η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση - "Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από την ζωή ο Δάνης μας;"

-

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του Δάνη Κατρανίδη. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, όπως έγινε γνωστό το πρωί Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου.

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του, τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα από φίλους και συναδέλφους του, οι οποίοι τον αποχαιρετούν δημόσια.

Διαβάστε επίσης! Δάνης Κατρανίδης: "Ραγίζει" καρδιές το "αντίο" της πρώην συζύγου του - "Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση"

Ανάμεσα σε εκείνους, που θέλησαν να πουν το δικό τους "αντίο" στον Δάνη Κατρανίδη, είναι η Μιμή Ντενίση, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του και έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Δάνης Κατρανίδης – Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

«Γιατί τόσο άτυχος;; Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από την ζωή ο Δάνης μας;; Ο Δάνης μου. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές μαζί κ επί σκηνής κ στην ζωή !! Ήμασταν μαζί στο πρώτο έργο που έπαιξα με την Αλίκη. Φτασμένος πρωταγωνιστής ήδη κ εγώ πρωτάρα έπαιζα την γυναίκα του στην Τζούλια. Μετά στο Amadeus !  Πάλι έπαιζα την γυναίκα του! Μεγάλη επιτυχία. Κ ο Δάνης έσκιζε σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του.

Τον Μότσαρτ  Με υπεροχοΣαλιερι  τον Γιάννη. Κ μετά Ο Βασιλιάς κ εγώ. Απίστευτος στον ρόλο του Βασιλιά. Αξιοπρεπής πάντα με χιούμορ τρομερό με την καλή κουβέντα στο στόμα. Τον αγαπούσα παρά πολύ κ τον ξεχώριζα  όχι για το ταλέντο του σε όλα τα ήδη.  Για το ήθος του  Στο καλό. Πάντα θα θυμάμαι την σκηνή του shall we dance που χορεύαμε πόλκα κ  τραγουδούσαμε ενώ 14 μικρά Κινεζάκια μας έβλεπαν από τις κουΐντες. Αυτή η σκηνή ήταν από αυτές που ένοιωθα αληθινή ευτυχία πάνω στην σκηνή. Κ έτσι θα θυμάμαι πάντα τον Δανή. Κομψό ευλύγιστο λαμπερό δοτικό. Σ αγαπω. Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ