Celebrity

31 Αυγούστου 2024 09:29

Αχιλλέας Μπέος σε Φαίη Μαυραγάνη: "Η κοινωνία βογκάει και εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;"

Διάβασέ μου το...

Αχιλλέας Μπέος σε Φαίη Μαυραγάνη: "Η κοινωνία βογκάει και εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;"

-

Ζωντανά στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ, μίλησε το Σάββατο (31/08) ο Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή την τεράστια καταστροφή με τα νεκρά ψάρια στην πόλη του.

Ο Δήμαρχος Βόλου ωστόσο πριν απαντήσει στα ερωτήματα της δημοσιογράφου, θέλησε να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ και την προβολή που έχει πάρει.

"Ως πολίτης θέλω να κάνω μία τοποθέτηση για ένα λεπτό. Δηλαδή η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη; Είναι τρομερό αυτό" είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Με τη σειρά της, η Φαίη Μαυραγάνη απάντησε: "Να σας απαντήσω; Η εκπομπή αυτή είναι τετράωρη. Για τον γάμο του Κασσελάκη, μιλήσαμε ένα 10λεπτο. Η εκπομπή έχει οικονομικά θέματα, είχε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, κοινωνικά, οικονομικά… Και ένα 10λεπτο είχαμε αυτό, το οποίο αφορά τον κόσμο γιατί είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης".

"Στην πολιτική ζωή του τόπου μας, όμως, αυτή τη στιγμή είναι πολύ κακό που δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, γιατί δεν υπάρχει ένας ηγέτης στην αριστερά. Όλα αυτά τα Μίκυ Μάους που είναι εκεί…" συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ