Celebrity

30 Αυγούστου 2024 20:57

Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτό είναι το παραδοσιακό μενού της δεξίωσης

Διάβασέ μου το...

Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτό είναι το παραδοσιακό μενού της δεξίωσης

-

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ ΜακΜπεθ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στα Χανιά και συγκεκριμένα στον Βοτανικό Κήπο.

Λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή, μέλη της ιδιωτικής αλλά και δημόσιας ασφάλειας έδιωξαν δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη ιδιωτικότητα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Αμέσως μετά το δείπνο, το γλέντι θα κορυφωθεί στον κήπο της πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Το μενού θα περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα, όπως, αρνί, μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά και κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν.

Δείτε επίσης - Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ Μακμπέθ: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή ανταλλαγής όρκων στα Χανιά

Επιπλέον, θα προσφερθούν ξινόχοντρος, κρητικά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως η γραβιέρα και η μυζήθρα, καθώς και κολοκυθοανθοί.

Στο τραπέζι θα υπάρχουν, επίσης, εδέσματα βασισμένα στα εσπεριδοειδή και στο αβοκάντο της περιοχής, καθώς και οι παραδοσιακές μαραθόπιτες.

Αύριο, Σάββατο 31/08, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar των Χανίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ