Celebrity

30 Αυγούστου 2024 11:27

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υψηλές αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για τον γάμο του

Διάβασέ μου το...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υψηλές αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για τον γάμο του

-

Τον έρωτά του με τη Μαράια Ρίντλσπριγκερ θα επισφραγίσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με την οποία μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Οι προετοιμασίες στη Μεσσηνία είναι πυρετώδεις και η τελετή θα γίνει σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πύλου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Γαζούλη στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι αυξημένη λόγω της προσέλευσης των υψηλών προσκεκλημένων.

Μάλιστα, από χθες έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν οι προσκεκλημένοι και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) έφτασαν στο αεροδρόμιο οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς της ομάδας που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αμέσως επιβιβάστηκαν σε βάν και μεταφέρθηκαν στην νοτιοδυτική Μεσσηνία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πάρα πολλοί από τους 200 περίπου καλεσμένους στον γάμο έκαναν κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου και από κει με σκάφη θα βρεθούν στον όρμο του Ναυαρίνου.

Το γλέντι για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Δείτε επίσης! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το bachelor πάρτι της αγαπημένης του, Μαράια στη Μύκονο λίγο πριν παντρευτούν (Βίντεο)

Σήμερα αρχίζει με ένα pre wedding party στο ξενοδοχείο της Μεσσηνίας, ενώ αύριο θα υπάρχει μία νιγηριανή τελετή καθότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να τιμήσει έτσι και την χώρα καταγωγής του.

Αναμένονται επίσης πολλοί μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ όπως ο Λεμπρόν Τζειμς, η Σερένα Γιούλιαμς και πολλοί άλλοι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ