Celebrity

Σήμερα13:30

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έχει γενέθλια και η Κατερίνα Γερονικολού του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο

Διάβασέ μου το...

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έχει γενέθλια και η Κατερίνα Γερονικολού του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο

-

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς έχει τα γενέθλια του. Ο ηθοποιός γίνεται 43 ετών και δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς που του είπαν χρόνια πολλά δημόσια ήταν η σύντροφος του, Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας.   

Η ηθοποιός κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στην αγκαλιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη πάνω σε σκάφος και έγραψε: «Καπετάνιε μου, χρόνια πολλά».

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Γερονικολού: Στην Κύπρο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Οι φωτογραφίες που την τράβηξε πάνω σε σκάφος

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλιά του και τον είδαμε να σβήνει την τούρτα στεναχωρημένος αφού η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ έχασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Καναδά.

«Χρόνια μου πολλά λοιπόν !!! Να κέρδιζε και η Εθνική τον Καναδά θα ήταν ωραίο δώρο αλλά προχωράμε (το λέω για το υπέροχο κέφι μου σε αυτό το βίντεο)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ