Celebrity

Χθες08:35

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πρώτη ανάρτηση της Σελίν Ντιόν μετά την εμφάνιση στην τελετή έναρξης

Διάβασέ μου το...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πρώτη ανάρτηση της Σελίν Ντιόν μετά την εμφάνιση στην τελετή έναρξης

-

Το βράδυ της Παρασκευής 26/7 πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Για πρώτη φορά η έναρξη των αγώνων δεν έγινε σε στάδιο, αλλά σε ανοιχτό χώρο και την παρακολουθήσαν από κοντά περίπου 300.000 θεατές, οι οποίοι βρισκόντουσαν πέριξ του ποταμού Σηκουάνα.

Μετά την παρέλαση των χωρών στον Σηκουάνα, τα φαντασμαγορικά acts, τις ομιλίες και το άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας εμφανίστηκε από τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ η Σελίν Ντιόν.

Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Δυσκίνητου Ανθρώπου και συγκίνησε την υφήλιο.

Διαβάστε επίσης! Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης από τον Πύργο του Άιφελ μετά τη διάγνωση με σπάνιο σύνδρομο

Σελίν Ντιόν – Το πρώτο μήνυμα μετά την εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Πύργο του Άιφελ, η Σελίν Ντιόν έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και δήλωσε πόσο περήφανη νιώθει για αυτό που συνέβη.

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην τελετή έναρξης του Παρισιού 2024 και είμαι γεμάτη χαρά που επιστρέφω σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω με αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή.

Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας και είτε γυρνάτε είτε όχι με ένα μετάλλιο στο σπίτι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έγινε πραγματικότητα για εσάς! Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτερος από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Σελίν», έγραψε η Σελίν Ντιόν στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ