Celebrity

26 Ιουλίου 2024 13:44

Θάνος Μπίρκος: "Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα, μου αρέσει πάρα πολύ"

Διάβασέ μου το...

Θάνος Μπίρκος: "Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα, μου αρέσει πάρα πολύ"

-

Ο Θάνος Μπίρκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως του αρέσει πολύ να κάνει βόλτες στο κέντρο και να μπαίνει μέσα στα μαγαζιά και να χαζεύει κοιτάζοντας ρούχα που δεν του κάνουν.

"Μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω μόνος μου, να βλέπω μαγαζιά. Βλέπω και καινούρια μαγαζιά που έχουν ανοίξει που μπορεί να μην είχα δει την προηγούμενη φορά, που μπορεί να υπήρχαν εκεί και να μην τα είδα" είπε αρχικά ο Θάνος Μπίρκος.

"Μπαίνεις σε μαγαζιά και λες… απλώς κάτι κοιτάζω;", ρώτησε η Αθηναΐς Νέγκα και ο ηθοποιός απάντησε: "Ναι. Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και το κάνω αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Πηγαίνω ειδικά σε κάτι μαγαζιά που έχει κάτι κοστούμια πολύ slim fit και μεσάτα και λέω: έχω να πάω σε ένα γάμο και κοιτάζω για κοστούμι".

Για την συμμετοχή του στη σειρά "Σασμός" όπου υποδυόταν τον Τόλη, ο Θάνος Μπίρκος είπε: "Ακόμα ανοίγω λίγο το μέιλ να δω αν έχει έρθει το επόμενο επεισόδιο του Σασμού. Έπαιρνα 3-4 επεισόδια τη βδομάδα. Έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες που δεν έχω λάβει κανένα! Η μητέρα μου ήξερε τη συνέχεια της σειράς. Έβέπε και μού έκανε και παρατηρήσεις για τον ρόλο μου. Έβλεπε μια συγκινητική στιγμή στο τελευταίο επεισόδιο και την τράβηξε βίντεο η αδερφή μου και έκλαιγε πραγματικά.

Ήμουν τηλεορασάκιας από πολύ μικρός. Έβλεπα πάρα πολύ τηλεόραση γι’ αυτό η τιμωρία μου ήταν όταν δεν διάβαζα να μην δω "Τρεις Χάριτες". Το επεισόδιο με το Ζούμπερι το είδα σε επανάληψη. Από μικρός έλεγα ότι θα γινόμουν παπάς, δάσκαλος ή δικηγόρος, όλα με κοινό από κάτω. Μπορώ να παίξω και τους τρεις. Θα ήθελα να παίξω τον παπά".