Celebrity

26 Ιουλίου 2024 12:45

Άννα Βίσση & Τάσος Τρύφωνος έπεσαν θύματα διαδικτυακής απάτης: "Στην αρχή το είδα ως αστείο και δεν έδωσα σημασία"

Διάβασέ μου το...

Άννα Βίσση & Τάσος Τρύφωνος έπεσαν θύματα διαδικτυακής απάτης: "Στην αρχή το είδα ως αστείο και δεν έδωσα σημασία"

-

Θύματα απάτης έχουν πέσει εδώ και μερικές ημέρες η Άννα Βίσση και ο Τάσος Τρύφωνος, καθώς κάποιοι χρησιμοποιούν τα ονόματα τους για να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφορούν ψεύτικα screenshots από ένα κείμενο, με έναν... διάλογο της Άννας Βίσση με τον Τάσο Τρύφωνος, τον οποίο γράφουν στο άρθρο "Θάσο Τρύφωνα¨".

Ο Κύπριος παρουσιαστής ξεκαθάρισε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται για απάτη, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες από τις "δηλώσεις" που υποτίθεται έγιναν στο πλαίσιο του άρθρου αυτού.

Ο Τάσος Τρύφωνος εξήγησε επίσης πως ήδη έχει γίνει καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

"Στην αρχή το είδα ως αστείο και δεν έδωσα σημασία. Είναι τόσο κακογραμμένο άλλωστε που δεν φαντάστηκα ότι κάποιος θα μπορούσε να το πιστέψει ή να δώσει σημασία σε μια προφανέστατη ΑΠΑΤΗ ή αυτό που λέμε scam. Επειδή όμως αυτό συνεχίζεται εδώ και μέρες και έχω βαρεθεί να απαντάω σε μηνύματα φίλων , συγγενών ή και κόσμου που μπορεί να το πιστεύει και να είναι πιθανό να ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ, το δημοσιοποιώ για να αποτραπεί κάτι τέτοιο. Έχει γίνει καταγγελία και στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Μην δίνετε σημασία και μην κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στο «κείμενο»" έγραψε ο Τάσος Τρύφωνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ