Celebrity

Χθες12:14

Γρηγόρης Λέων για Ντέμη Γεωργίου: "Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση"

Διάβασέ μου το...

Γρηγόρης Λέων για Ντέμη Γεωργίου: "Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση"

-

Ο Γρηγόρης Λέων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" και ρωτήθηκε για την υπόθεση του θανάτου της Ντέμης Γεωργίου.

Ο γνωστός ιατροδικαστής εξήγησε πως η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις για το σηπτικό σοκ που υπέστη η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

"Αναμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση και την ιατροδικαστική έκθεση. Γιατί το κομμάτι της νεκροψίας-νεκρορομής έχει ολοκληρωθεί. Θα πρέπει να δούμε εάν μια τέτοια διαδικασία επιβεβαιωθεί, δηλαδή εάν ένα μικρόβιο έχει περάσει σε περισσότερα από ένα όργανα, αν έχουμε φλεγμονώδη κατάσταση σε περισσότερα από δύο όργανα, εκεί πράγματι μιλάμε για σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Επίσης, είναι βέβαιο ότι με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παρθεί, θα επιβεβαιωθούν ή θα αποκαλυφθούν, ίσως, και παθολογικές καταστάσεις που προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές. Αν κι εφόσον υπάρχουν" τόνισε ο Γρηγόρης Λέων.

Θυμίζουμε πως η Ντέμη Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών τη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Η μαγείρισσα υπέστη οξεία βακτηριακή λοίμωξη ενώ βρισκόταν στην Πάρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στην Αθήνα, όπου τελικά απεβίωσε από σηπτικό σοκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ