Celebrity

25 Ιουλίου 2024 09:50

Αίθρα Λυκουρέζου: Περιγράφει τις τελευταίες ημέρες με τη Ζωή Λάσκαρη - "Φεύγοντας από το Πόρτο Ράφτη, χτυπάει το τηλέφωνο και..."

Διάβασέ μου το...

Αίθρα Λυκουρέζου: Περιγράφει τις τελευταίες ημέρες με τη Ζωή Λάσκαρη - "Φεύγοντας από το Πόρτο Ράφτη, χτυπάει το τηλέφωνο και..."

-

Ένα βίντεο ανέβασε στο Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου και μίλησε για τις τελευταίες στιγμές με τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη. Η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της και πως έμαθε για τον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης! Αίθρα Λυκουρέζου: Ξεσπά εναντίον εκείνων που σχολιάζουν αρνητικά τον πατέρα της για τις φωτογραφίες του με εντυπωσιακή συνοδό

«Μια που πλησιάζουν τα 7 χρόνια από τον θάνατο της μανούλας μου, να σας πω λίγο τι συνέβαινε εκείνο το διάστημα. Καταρχάς είχαμε πάει διακοπές οι δυο μας στη Νάξο 3 βδομάδες πριν φύγει. Γυρίσαμε και εγώ ήμουν στο σπίτι μου. Πήγαινα εκεί να κάνω τα μπάνια μου γιατί είχα ξεμείνει εδώ. Πέρναγα από το σπίτι καμιά μέρα και την έβλεπα. 15 Αυγούστου με παίρνει τηλέφωνο για τη γιορτή μου. Ήμουν στη Βουλιαγμένη», είπε αρχικά η Αίθρα Λυκουρέζου και συνέχισε λέγοντας πως στις 17 Αυγούστου κανόνισαν με έναν κοινό τους φίλο να βγουν για φαγητό.

«Στις 17 Αυγούστου δεν ήμουν καλά, είχα τα δικά μου ψυχολογικά και της στέλνω ένα μήνυμα και της λέω άκυρο το βράδυ, δεν έχω διάθεση, θα τα πούμε αύριο. Δεν την πήρα τηλέφωνο, γιατί σκεφτόμαστε ότι είναι δεδομένο ότι ο άλλος θα είναι εκεί και αύριο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθα. Η μαμά μου σιχαινόταν τα μηνύματα, πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν με πήρε τηλέφωνο. Μου έστειλε μήνυμα “Εντάξει αγαπούλα μου, δεν πειράζει”. Την επόμενη μέρα πάω να κολυμπήσω στο Πόρτο Ράφτη και δεν περνάω από το σπίτι, δεν ήμουν γενικότερα καλά. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν.

Κολύμπησα και φεύγοντας από το Πόρτο Ράφτη, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο πατέρας μου. Μου λέει “Μαρία Ελένη… η μαμά δεν ξύπνησε!”. Παθαίνω πανικό, όπως αντιλαμβάνεστε. Όπως ήμουν δεν θυμάμαι τίποτα, πρέπει να πήγαινα ανάποδα στον δρόμο…Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω την μανούλα μου στο κρεβάτι. Ήμασταν όλοι εκεί… τα υπόλοιπα είναι ιστορία», συνέχισε η Αίθρα Λυκουρέζου.

«Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω και να μαλακώσει μέσα μου το γεγονός ότι της έστειλα μήνυμα, το γεγονός ότι ακύρωσα, το ότι φέρθηκα έτσι όπως φέρθηκα. Είναι αυτό που λες “γιατί ρε γα@@@ να το έχω κάνει”. Από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα, ήταν το τελευταίο βράδυ με τον άντρα της, ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, μιλούσαν, γελούσαν και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μετά κοιμήθηκαν… Χάνουμε στιγμές, χάνουμε πράγματα στη ζωή μας και το τρένο τρέχει, προχωράει και δεν σε περιμένει. Να μην ξεχνάμε να παίρνουμε τηλέφωνο, να αγκαλιάζουμε, να μη ξεχνάμε να λέμε σε αγαπώ. Να τα λέμε όποτε τα νιώθουμε… Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει», συμπλήρωσε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

@melzoeaithralykourezou &Maker &Maker Μεγάλο σχολείο η ίδια η Ζωή. Οι απώλειες. Ο πόνος. Η θλίψη. Οι κρίσεις. Οι καταστάσεις. Οι ανατροπές. Οι αλλαγές! &Maker #FilmoraGoVideoEditor ? original sound - ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου