Celebrity

24 Ιουλίου 2024 20:00

Κατερίνα Καραβάτου: Την επισκέφθηκαν τα παιδιά της στην Τουρκία! Τους απαθανάτισε να περπατούν στον Βόσπορο

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καραβάτου: Την επισκέφθηκαν τα παιδιά της στην Τουρκία! Τους απαθανάτισε να περπατούν στον Βόσπορο

-

Ο νέος κύκλος του «Power of Love», έχει ξεκινήσει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του παιχνιδιού αγάπης.

 Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πολλές σκηνές, καταστάσεις αλλά και πρόσωπα έγινα νiral ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν επαινέσει την Κατερίνα Καραβάτου για τον τρόπο που παρουσιάζει το προτζεκτ.

Την Κατερίνα Καραβάτου στην γειτονική Τουρκία επισκέφθηκαν τα παιδιά της Αρίωνας και Αέλια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο όπου απαθανατίζει τα παιδιά της να περπατούν μαζί δίπλα στη θάλασσα του Βοσπόρου.

«Πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου, να είναι καλά, να μπορώ να είμαι εκεί, να τα διαβάζω, παίρνω τεράστια δύναμη από αυτά. Αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, 100 φορές τσεκαρισμένο και 100 χρόνια από τώρα θα το έλεγα στα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις παιδιά, προέρχονται πολύ πρόσφατα από μία αλλαγή στην οικογενειακή τους κατάσταση. Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι. Η κόρη μου έχει πάρει το χιούμορ μου ενώ ο Αρίωνας είναι ίδιος με μένα. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει με τον Κρατερό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια.

 Δείτε επίσης - Κατερίνα Καραβάτου: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη - "Ακούγεται περίεργο, αλλά είναι έτσι..."

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου με τα παιδιά της:

καραβάτου