newbeta.ant1news.gr Ματίνα Νικολάου: Η εξομολόγηση για τον 18χρονο γιο της και ο λόγος που δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

13/11/2025 12:58

Ματίνα Νικολάου: Η εξομολόγηση για τον 18χρονο γιο της και ο λόγος που δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της

Ματίνα Νικολάου: Η εξομολόγηση για τον 18χρονο γιο της και ο λόγος που δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Τη Ματίνα Νικολάου υποδέχτηκε στο «Πρωινό» την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον 18χρονο γιο της, τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο, τον χωρισμό της από τον Βασίλη Πορφυράκη, αλλά και το «κόψιμο» της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

«Ο γιος μου θα κλείσει τα 18 σε λίγο καιρό, πάει Γ΄ Λυκείου. Αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική, παίζει ηλεκτρική κιθάρα και θέλει να περάσει σε σχολή ηχοληψίας στο Ρέθυμνο. Είναι προσηλωμένος στον στόχο του. Εγώ μένω στην Αθήνα. Ο Παναγιώτης μένει στο Μαρκόπουλο με τη γιαγιά, γιατί εκεί ξεκίνησε το σχολείο και περιμένουμε αν θα περάσει στο Ρέθυμνο ή αν θα έρθει στην Αθήνα» είπε σχετικά με τον γιο της η Ματίνα Νικολάου.

Όσον αφορά τη δύσκολη περσινή χρονιά που είχε, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε: «Πέρυσι ήρθαν όλα μαζί, τελείωσε η εκπομπή, είχα έναν τραυματισμό, έναν χωρισμό… Λέω για να έρχονται όλα μαζί, κάτι καλό θα γίνει μετά. Ήταν απανωτά τα χτυπήματα. Είχα την ανάγκη όλο αυτό που συνέβη να το περάσω μόνη μου, αλλά το ευχαριστήθηκα. Δεν ξέρω πώς ακούγεται αυτό… Προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου σε διαδικασία να δει καθαρά κάποια πράγματα… Είπα τώρα κάτσε να αναρρώσεις από όλα, ψυχή και σώμα. Με τον γιο μου συζητήσαμε μόνο τα βασικά για τον χωρισμό. Μεγάλο παιδί είναι, αναγνώριζε κάποια πράγματα, δεν του ήρθε ξαφνικό, ήταν προετοιμασμένος. Λεπτομέρειες δεν συζητήσαμε».

Σε ερώτηση για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε: «Με τον μπαμπά του Παναγιώτη είμαστε πάρα πολύ καλά, είναι ένας άνθρωπος που ακόμα και σήμερα ό,τι χρειαστώ είναι ο πρώτος που θα είναι εκεί. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν ξέρω γιατί. Το συζητήσαμε και κάναμε μια προσπάθεια. Θα το κάνουμε αν χρειαστεί, αλλά επειδή δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε, δεν χωρίσαμε, απλά κάνουμε ξεχωριστή δήλωση».

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)