Αχαΐα

12 Μαΐου 2024 17:09

Αχαΐα – ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις

Διάβασέ μου το...

Ο δράστης την είχε απειλήσει στο παρελθόν με πιστόλι μπροστά στα ανήλικα παιδιά της. Το θύμα και τα επτά παιδιά, ηλικίας από 3-13 ετών, μεταφέρθηκαν για λόγους ασφαλείας σε δομή.

Αχαΐα – ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις
-

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά σε χωριό του Ερυμάνθου προκαλεί σοκ και οργή.

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του. Όπως υποστήριξε, αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει με απειλές σε ασελγείς πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ στο παρελθόν ο κατηγορούμενος την απειλούσε με πιστόλι ενώπιον των ανήλικων παιδιών τους.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και του παρελθόντος που υπάρχει, η γυναίκα με τα επτά ανήλικα παιδιά, ηλικίας από 3-13 ετών, μεταφέρθηκαν με περιπολικά για λόγους ασφαλείας σε δομή της Πάτρας, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ωστόσο εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε περιοχή του Ερυμάνθου συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, αναφέροντας ότι αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει με απειλές να υποστεί ασελγείς πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία στο παρελθόν ο κατηγορούμενος απειλούσε την παθούσα και με πιστόλι, ακόμη και ενώπιον των ανήλικων τέκνων τους. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο πιστόλια κρότου λάμψης,
  • ένα περίστροφο κρότου λάμψης,
  • μία θήκη περιστρόφου,
  • μία φυσιγγιοθήκη με τριάντα θήκες φυσιγγίων και δύο φυσίγγια,
  • έξι βολίδες άσφαιρες για αεροβόλο όπλο.

Η παθούσα και τα ανήλικα τέκνα της θα μεταφερθούν σε ασφαλή τοποθεσία και παραγγέλθηκε σε κοινωνική υπηρεσία η διενέργεια αυτοψίας για τις συνθήκες διαβίωσης της παθούσας και των τέκνων της.

Ειδήσεις σήμερα:

Eurovision - Χορευτές της Μαρίνας Σάττι: Είμαστε “Έλληνες – Τούρκοι” από την Δυτική Θράκη (βίντεο)

Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένης μητέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO