X

Ανήλικος χάρισε τις οικονομίες του στην Αστυνομία

Άνοιξε τον κουμπαρά του για να αποκτήσει ασύρματο το Α.Τ της γειτονιάς του. Έκανε και εργασία με 10 λύσεις για μια καλύτερη Αστυνομία!

Ant1news

Του Γιάννη Αρβανίτη

Ήταν μια επίσκεψη που σίγουρα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θα θυμάται για πάντα. Ο 14χρονος Φάνης τον επισκέφτηκε μαζί με τον πάτερα του για δυο πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο πρώτος είχε να κάνει με την απόφαση του να δωρίσει στη Αστυνομία τα χρήματα που είχε στον κουμπαρά του, από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση ασυρμάτου για τις ανάγκες του Τμήματος της περιοχής του!

Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, ήταν το γεγονός ότι ο νεαρός μαθητής Γυμνασίου του παρέδωσε και μια πολυσέλιδη εργασία, με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία».

Ο κος Τσουβάλας, του υποσχέθηκε πως θα την παραδώσει στους επιτελείς  του Σώματος για μελέτη. Στη συνέχεια του προσέφερε δώρα και τον ξενάγησε στο Επιχειρησιακό Κέντρο της Άμεσης Δράσης, στον Θάλαμο Παρακολούθησης Κυκλοφορίας, δίνοντας του την ευκαιρία να «συνομιλήσει» μέσω ασυρμάτου με πλήρωμα περιπολικού.

Ο νεαρός εξέπληξε ευχάριστα τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, με την ωριμότητα του, τις γνώσεις του, το χαρακτήρα του, αλλά και με την απόφασή του να ενταχθεί μελλοντικά στην οικογένεια της Αστυνομίας.