Κόσμος

Σήμερα08:38

Ουκρανία: Μπαράζ ρωσικών βομβαρδισμών στο Χάρκοβο

Διάβασέ μου το...

Το Χάρκοβο, αποτελεί συχνά στόχο των ρωσικών δυνάμεων, καθώς απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα των δυο κρατών.

Ουκρανία: Μπαράζ ρωσικών βομβαρδισμών στο Χάρκοβο
-

Αρκετοί τραυματισμοί αναφέρθηκαν στη διάρκεια της νύχτας από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο της βορειοανατολικής Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.

Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με κατευθυνόμενες βόμβες την πόλη Χάρκοβο, πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας, προκαλώντας ζημιές σε πολλά σπίτια, ενώ δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, δήλωσε ο δήμαρχος Ίχορ Τέρεχοφ. Ακολούθησαν κι άλλοι βομβαρδισμοί στην πόλη που προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές, ανέφερε αργότερα ο Τέρεχοφ σε ανάρτησή του στο Telegram.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας ρωσικών βομβαρδισμών στην ευρύτερη περιοχή, δήλωσε ο περιφερειάρχης Ολέχ Σινιεχούμποφ σε δική του ανάρτηση. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ενημέρωσε πως χτυπήθηκε επίσης η πόλη Τσουχούιβ, χωρίς όμως να υπάρχουν αναφορές για θύματα από αυτήν τη ρωσική επίθεση.

Από την έναρξη της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022, οι Ρώσοι εξαπολύουν συχνά επιθέσεις εναντίον του Χαρκόβου που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα.

Ειδήσεις σήμερα:

28η Οκτωβρίου – Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Τραμπ σε Χάρις: Μαζί με τον Μπάιντεν καταστρέψατε τις ΗΠΑ

Φλώρινα – δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 55χρονος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ