Κόσμος

23 Οκτωβρίου 2024 16:42 Τελευταία ενημέρωση : 23 Οκτωβρίου 2024 18:11

Βρετανία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ

Διάβασέ μου το...

Σε μια ανάρτηση στο X, η διεύθυνση του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι η αστυνομία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο και ασχολείται με ένα περιστατικο, χωρίς να δίνει παραπάνω πληροφορίες.

Βρετανία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ
-

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω «ύποπτου οχήματος» σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Σε μια ανάρτηση στο X, η διεύθυνση του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι η αστυνομία «βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο και ασχολείται με ένα περιστατικό».

«Συνιστάται στους επιβάτες να ΜΗΝ προσέρχονται στο αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή. Τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του αεροδρομίου θα ενημερώνονται όταν αλλάζει η κατάσταση» σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Η λειτουργία του αεροδρομίου του Μπέρμπιγχαμ επανήλθε στην κανονικότητα, αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρησης της αστυνομίας.

«Η έρευνα πλέον ολοκληρώθηκε και η λειτουργία επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. Συμβουλεύουμε όλους τους επιβάτες να ρωτήσουν τις αεροπορικές εταιρείες για τις λεπτομέρειες της πτήσης τους» πρόσθεσε.

Λόγω της αστυνομικής έρευνας αναβλήθηκαν όλες οι πτήσεις για περίπου δύο ώρες.

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ είναι το έβδομο σε επιβατική κίνηση στη Βρετανία και πέρυσι εξυπηρέτησε 11,5 εκατομμύρια επιβάτες.


Ειδήσεις σήμερα:

Νοτοπούλου για πρωτοβουλίες Τσίπρα: Ας μιλήσουμε για το νέο που θα γεννηθεί

Έλεγχος στα κινητά των παιδιών: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή για τους γονείς

Μήλος: Κάτοικος του νησιού κέρδισε δικαστήριο για το χτύπημα της καμπάνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ