Κόσμος

Χθες20:46

Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε άλλο ένα στέλεχος της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Διάβασέ μου το...

Παράλληλα η κυβέρνηση του Λιβάνου κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ από ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, το προπύργιο της οργάνωσης.

Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε άλλο ένα στέλεχος της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό
-

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του τομέα πληροφοριών της Χεζμπολάχ, σε ένα πλήγμα που πραγματοποίησε σήμερα στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, πρόκειται για τον Χασάν Χαλίλ Γιασίν.

Βυρηττός - Βόμβες - Ισραήλ

Μια πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας του Λιβάνου ανέφερε σήμερα ότι ισραηλινό πλήγμα είχε ως στόχο μια αποθήκη κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού, που συνορεύει με το προπύργιο της Χεζμπολάχ, στα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν απευθείας από το Γαλλικό Πρακτορείο φαίνονται πυκνοί καπνοί να υψώνονται από μια ζώνη κοντά στους διαδρόμους του αεροδρομίου.

Λίβανος - Χασάν Νασράλα

Τριήμερο πένθος για τον θάνατο του Νασράλα 

Η κυβέρνηση του Λιβάνου κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ από ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, το προπύργιο της οργάνωσης.

«Μετά το μαρτύριο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ο οποίος μπαίνει στον κατάλογο των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από την ύπουλη ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο, κηρύσσεται επίσημο πένθος» από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι δηλώσε νωρίτερα ότι η χώρα του είναι αντιμέτωπη με την απειλή κινδύνου.

Ο Μικάτι συγκάλεσε κατεπείγουσα συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και ανακοίνωσε ότι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες θα είναι κλειστές την Δευτέρα.

Ειδήσεις σήμερα

Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της

Ε.Ε: Σύσταση αποφυγής του εναέριου χώρου Ισραήλ και Λιβάνου

Μεσολόγγι - Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ