Κόσμος

25 Σεπτεμβρίου 2024 12:27

Ιταλία: Σκότωσε γυναίκα και κόρη, πυροβόλησε όλη του την οικογένεια και αυτοκτόνησε

Διάβασέ μου το...

Πώς συνέβη το λουτρό αίματος στην ιταλική πόλη. Πόσα άλλα μέλη της οικογένειας πυροβόλησε ο δράστης. Τι μελετά η Αστυνομία.

Ιταλία: Σκότωσε γυναίκα και κόρη, πυροβόλησε όλη του την οικογένεια και αυτοκτόνησε
-

Μπροστά σε ένα σκηνικό φρίκης βρέθηκαν αστυνομικοί της Ιταλίας όταν εντόπισαν μια οικογένεια μέσα σε λουτρό αίματος. Όπως αποδείχτηκε, ο πατέρας είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη σύζυγο και την μία κόρη του και είχε αυτοκτονήσει, αφού πρώτα είχε αποπειραθεί σκοτώσει και όλη την υπόλοιπη οικογένειά του.

Όλα έγιναν το πρωί της Τετάρτης 25.09 στην πόλη Νουόρο, όταν σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο άνδρας δολοφόνησε την σύζυγό του και την μία κόρη του και τραυμάτισε βαριά την μητέρα του και δύο άλλα παιδιά του, αλλά και έναν γείτονα ο οποίος είχε σπεύσει σε βοήθεια. Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ίδιο περίστροφο, έθεσε τέρμα και στην δική του ζωή.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο δολοφόνος μαζί με την οικογένειά του, έφτασαν αμέσως δυνάμεις των καραμπινιέρων.

Ιταλία - Δολοφονίες - Οικογένεια

Η κόρη του δράστη η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, λεγόταν Μαρτίνα και ήταν 26 ετών. Τα δύο μικρότερα αδέλφια της τα οποία έχουν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είναι 9 και 14 ετών. Ένα από τα δύο νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, μητέρα του δολοφόνου, 83 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Οι καραμπινιέροι και οι εισαγγελικές αρχές συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να προκάλεσε την δολοφονική μανία του δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Γερουλάνος για debate: Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται συντεταγμένα - Άκομψος ο τακτικισμός της Διαμαντοπούλου

Αυτοκίνητο σχολής οδηγών πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ! (εικόνες)

Χάρης Δούκας για debate: Το ΠΑΣΟΚ βγήκε κερδισμένο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ