Κόσμος

08 Ιουλίου 2024 16:52 Τελευταία ενημέρωση : 08 Ιουλίου 2024 20:50

Μπάιντεν: Δεν αποσύρομαι, να νικήσουμε τον Τραμπ

Διάβασέ μου το...

Με μία επίσημη επιστολή του προς τους Δημοκράτες, ο Τζο Μπάιντεν θέλει να βάλει ένα οριστικό "τέλος" σε οποιαδήποτε αμφιβολία για την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εκλογές.

Μπάιντεν: Δεν αποσύρομαι, να νικήσουμε τον Τραμπ
-

Ο Τζο Μπάιντεν, εν μέσω "θύελλας" για το εάν θα αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ, έστειλε επιστολή στους Δημοκρατικούς με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει υποψήφιος παρά την ανησυχία για την υγεία του.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του πως "Δεν θα υπέβαλα εκ νέου υποψηφιότητα εαν δεν ήμουν σίγουρος ότι είμαι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να κερδίσει τον Ντόναλλτ Τραμπ στις εκλογές".

"Το ερώτημα για το πώς να προχωρήσουμε είναι καλά διατυπωμένο εδώ και πάνω από μια εβδομάδα. Και ήρθε η ώρα να τελειώσει", λέει ο Μπάιντεν. "Έχουμε μία δουλειά. Και αυτή είναι να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ. Έχουμε 42 ημέρες για τη Συνέλευση των Δημοκρατικών και 119 ημέρες για τις γενικές εκλογές. Οποιαδήποτε αποδυνάμωση της αποφασιστικότητας ή έλλειψη σαφήνειας σχετικά με το έργο που έχουμε μπροστά μας, βοηθάει τον Τραμπ και μας βλάπτει. Είναι καιρός να ενωθούμε, να προχωρήσουμε ως ενιαίο κόμμα και να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ", αναφέρει ακόμη ο Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα:  

Έρχονται ζέστες... μεγάλης διάρκειας, μετά το “φθινοπωρινό διάλειμμα”!

Δολοφονία στο Ψυχικό: “Ο τοπογράφος απέκτησε κάτι που επιθυμούσε πολύ κάποιος άλλος”

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του Ερντογαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ