Κόσμος

14 Ιουνίου 2024 21:14

Κέιτ Μίντλετον: Έτοιμη για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την διάγνωση του καρκίνου

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει η δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Σε ποια εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθεί.

Κέιτ Μίντλετον: Έτοιμη για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την διάγνωση του καρκίνου
-

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέει ότι σημειώνει «καλή πρόοδο» μετά τη διάγνωση του καρκίνου και θα παρευρεθεί στο Trooping the Color το Σάββατο.
Αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της φέτος μετά τη διάγνωση και την επέμβασή της τον Ιανουάριο.
Αλλά σε ένα προσωπικό μήνυμα, η Catherine λέει ότι η θεραπεία της είναι ακόμη σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί για άλλους μερικούς μήνες.

«Ακόμα έχω προβλήματα», λέει η πριγκίπισσα.
Αυτή είναι η πιο σημαντική ενημέρωση για την υγεία της Catherine από τότε που αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι είχε καρκίνο, σε μια δήλωση που γράφτηκε με δικά της λόγια.
Συνοδεύεται από μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας, που τράβηξε ο φωτογράφος Matt Porteous, η οποία τη δείχνει κοντά στο σπίτι της στο Windsor.

Υπάρχει όμως προσοχή με το θετικό μήνυμα.
«Όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες», λέει.
"Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στο σώμα σου να ξεκουράζεται. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο να νιώθεις καλά", λέει η πριγκίπισσα.

"Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να αφιερώσει αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί."
Έχω καλές και κακές μέρες, λέει η Κέιτ, καθώς ευχαριστεί το κοινό για την υποστήριξη

Ολόκληρη η δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας
Για το Trooping the Colour, η πριγκίπισσα θα είναι στην παρέλαση με τις άμαξες με τα παιδιά της και θα είναι μέλος της οικογενειακής ομάδας που θα κυματίζει από το μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.
Αυτή η εκδήλωση είναι μια παρέλαση γενεθλίων για τον μονάρχη και ένας εκπρόσωπος του παλατιού είπε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ' ήταν «ευχαρισμένος που η πριγκίπισσα μπορεί να παρευρεθεί στις αυριανές εκδηλώσεις».
Η πριγκίπισσα εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα της δημόσιας υποστήριξης κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της

«Έχει κάνει πραγματικά τον κόσμο της διαφοράς για τον Γουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές», λέει το μήνυμα της πριγκίπισσας.
Η πριγκίπισσα έχει αρχίσει να εργάζεται από το σπίτι και αναμένει να παρευρεθεί σε κάποιες εκδηλώσεις το καλοκαίρι, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον τόνισε ότι δεν πρόκειται για πλήρη επιστροφή και ότι τα σχέδια θα μπορούσαν να αλλάξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η Catherine θα βρίσκεται στο μπαλκόνι έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το Σάββατο
Έχω καλές και κακές μέρες, λέει η Κέιτ, καθώς ευχαριστεί το κοινό για την υποστήριξη.

Πηγή: BBC

Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Πυροβολισμοί με νεκρό και τραυματία σε σούπερ μάρκετ

Ηλεία - Μάνα 11χρονης για 37χρονο: Αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον σκότωνα (βίντεο)

Βόλος: Έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα κι αρνήθηκε το αλκοτέστ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ