Κόσμος

14 Ιουνίου 2024 16:01

Πάφος - Γυναικοκτονία: Την μαχαίρωσε και την πέταξε από το μπαλκόνι

Διάβασέ μου το...

Το ζευγάρι είχε έντονο καυγά και σε κάποια στιγμή ανασύρθηκαν μαχαίρια, με τον άνδρα να μαχαιρώνει θανάσιμα τη σύζυγο του, ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα κατάφερε να τον τραυματίσει πρώτη με μαχαίρι.

Πάφος - Γυναικοκτονία: Την μαχαίρωσε και την πέταξε από το μπαλκόνι
-

Άγριο φονικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Πάφο με θύμα αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 41 ετών, μητέρα δύο παιδιών. Ύποπτος για το έγκλημα ο 48χρονος σύζυγος της, επίσης αλλοδαπός. Οι αρχές διερευνούν υπόθεση φόνου και γυναικοκτονίας. Τα δύο παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα διαδραματίστηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διαμένουν αλλοδαποί στην Τρεμιθούσα.

Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως το ζευγάρι είχε έντονο καυγά και σε κάποια στιγμή ανασύρθηκαν μαχαίρια, με τον άνδρα να μαχαιρώνει θανάσιμα τη σύζυγο του, ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα κατάφερε να τον τραυματίσει πρώτη με μαχαίρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας στη συνέχεια φέρεται να πέταξε την γυναίκα από το μπαλκόνι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο σύζυγος της, καθώς φέρει τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζεύγος καυγάδιζε, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είχαν αρκετές και έντονες αντιπαραθέσεις.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, ενώ άρχισε η συλλογή τεκμηρίων και καταθέσεων.

Αυτόπτης μάρτυρας που επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι γύρω στις 09:59 άκουσε τις φωνές, τα κλάματα της άτυχης γυνάικας και τις εκκλήσεις για βοήθεια, και κάλεσε τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου. Ωστόσο χρειάστηκε να επικοινωνήσει με ακόμη τέσσερα τμήματα, μέχρι να βρει το αρμόδιο τμήμα που θα μετέβαινε την περιοχή, με αποτέλεσμα να περάσουν δέκα λεπ΄τα. Ερωτηθείς ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαπής, ανέφερε ότι η αστυνομία μόλις ενημερώθηκε μετέβη έγκαιρα στην περιοχή, προσθέτοντας πως «αν υπάρχει κάποιο άλλο ζήτημα σχετικά με το χρόνο θα το διερευνήσουμε».

Πηγή: ΑΝΤ1 Κύπρου

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ηλεία - Δασκάλα 11χρονης: Ήθελε να γίνει γιατρός για να βοηθά

Βόλος: Έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα κι αρνήθηκε το αλκοτέστ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ