Κόσμος

23 Μαΐου 2024 11:05

Χαβιέρ Μιλέι: Παρουσίασε το νέο βιβλίο του υπό τους ήχους... μέταλ μουσικής (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Θυμίζοντας ροκ σταρ, ο Αργεντίνος πρόεδρος "εισέβαλλε" στην σκηνή υπό τους εκκωφαντικόυς ήχους μέταλ μουσικής.με το πλήθος να τον επευφημεί.

Χαβιέρ Μιλέι: Παρουσίασε το νέο βιβλίο του υπό τους ήχους... μέταλ μουσικής (βίντεο)
-

Υπό τους εκκωφαντικούς ήχους, μέταλ μουσικής ξεκίνησε την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο "Ο καπιταλισμός, ο σοσιαλισμός και η νεοκλασσική παγίδα", ο πρόεδρος της Αργεντινής και πρώην οικονομολόγος Χαβιέρ Μιλέι, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου. 

Θυμίζοντας ροκ σταρ, φορόντας ένα δερμάτινο μπουφάν, "εισέβαλλε" στην σκηνή κουνώντας τα χέρια του, με το πλήθος να τον επευφημεί, ενώ από πίσω ακουγόταν το τραγούδι "Panic Show" της αργεντίνικης μέταλ μπάντας La Renga.

Χαβιέρ Μιλέι

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, οι υποστηρικτές τους φώναζαν συνθήματα κατά του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ. Ανάμεσα στους δύο ηγέτες έχει ξεσπάσει  κόντρα εξαιτίας της απόφασης του Σάντσεθ να ανακαλέσει τον πρέσβη της Ισπανίας στην Αργεντινή, έπειτα από τα υποτιμητικά σχόλια του Μιλέι για την γυναίκα του Ισπανού πρωθυπουργού.

Χαβιέρ Μιλέι

Χαβιέρ Μιλέι

Ο Μιλέι συχνά τραγουδούσε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ είχε τραβήξει τα βλέμματα σε μία έκθεση κοστουμιών όταν είχε μεταμφιεστεί σε έναν "αναρχοκαπιταλιστή σούπερ ήρωα".

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Revenge porn – Βόλος: Στα “μανταλάκια” οι προσωπικές στιγμές της λίγο πριν από τον γάμο

Euroleague - Παναθηναϊκός: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν στο Βερολίνο (βίντεο)