Κόσμος

27 Μαΐου 2023 12:01 Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαΐου 2023 20:19

Τουρκία: ο Ερντογάν κοιμήθηκε ενώ έδινε συνέντευξη στην τηλεόραση (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Προβληματισμούς έχει προκαλέσει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Ερντογάν να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Τουρκία: ο Ερντογάν κοιμήθηκε ενώ έδινε συνέντευξη στην τηλεόραση (βίντεο)
-

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Τουρκία για τις δεύτερες εκλογές, ένα περιστατικό με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάκρεια διακαναλικής συνέντευξης, ο Τούρκος Πρόεδρος, φαίνεται να έχει υπνηλία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. 

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης στους τουρκικούς τηλεοπτικούς σταθμούς A Haber και ATV και όπως φαίνεται στο βίντεο, την ώρα που η δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται νακλείνει τα μάτια του.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τον σκηνοθέτη, έστρεψε την κάμερα ξαφνικά προς τη δημοσιογράφο, η οποία συνέχισε να μιλά κοιτάζοντας τον συμπαρουσιαστή της με απορία.

Υπενθυμίζεται ότι στον επαναληπτικό γύρο της αναμέτρησης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει από τον πρώτο προβάδισμα σχεδόν πέντε μονάδων (49,5%) ή 2,5 εκατ. ψήφων, έναντι του αντιπάλου του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου (44,5%), υποψηφίου ετερόκλιτης εξακομματικής συμμαχίας ευρέος φάσματος, από την εθνικιστική δεξιά ως την κεντροαριστερά.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις –τα ινστιτούτα που τις διενεργούν έπεσαν πολύ έξω ενόψει του πρώτου γύρου– πιστοποιούν το προβάδισμα του αρχηγού του κράτους, τον φέρουν να βρίσκεται μπροστά πέντε μονάδες, ωστόσο άλλες φέρνουν πρώτο τον Κιλιτσντάρογλου.


Ειδήσεις σήμερα:

Amber Alert για 17χρονη έγκυο που εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη - Δάγκωμα οχιάς: Ερπετολόγος δίνει μάχη για την ζωή της

Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: Πως γιάτρεψε άπιστο γιατρό! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ