Κόσμος

26 Απριλίου 2023 08:48 Τελευταία ενημέρωση : 26 Απριλίου 2023 14:16

Ερντογάν: Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση - Διακόπηκε η συνέντευξη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αναστάτωση προκάλεσε στην Τουρκία η ξαφνική αδιαθεσία του Ερντογάν κατά την διάρκεια live συνέντευξης. Τι είπε όταν εμφανίστηκε ξανά.

Ερντογάν: Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση - Διακόπηκε η συνέντευξη (βίντεο)
-


Πανικός προκλήθηκε στην Τουρκία από την ξαφνική αδιαθεσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την διάρκεια συνέντευξης σε ζωντανή μετάδοση από το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρούσε συνέντευξη, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρου, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο δημοσιογράφος ανασηκώνεται στιγμιαία από την καρέκλα του και μετά να ξανακάθεται.  Στη συνέχεια η μετάδοση διακόπτεται απότομα, χωρίς η κάμερα να δείξει τον Ερντογάν. 

Επιστρέφοντας μετά τις διαφημίσεις, ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη από το κοινό εξηγώντας ότι οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές λόγω της προεκλογικής εκστρατείας και, επιπλέον, τον ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα, αλλά δεν ήθελε να ακυρώσει τη συνέντευξη αφού είχε δώσει την υπόσχεσή του. 

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Twitter όλον τον κόσμο που έστειλε τις ευχές του στον Τούρκο πρόεδρο, διαβεβαιώνοντας ότι «η υγεία του είναι μια χαρά».

Πάντως, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, ο Ταγίπ Ερντογάν είχε και δεύτερο επεισόδιο αδιαθεσίας λίγες ώρες νωρίτερα. Κατά την απονομή των μεταλλίων  σε διάφορες χώρες για την προσφορά τους στους σεισμούς, ο Τούρκος πρόεδρος αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά από σχεδόν μία ώρα όρθιος που έδινε τα μετάλλια. Αποχώρησε από τη σκηνή για περίπου μία ώρα μέχρι να επανέλθει και να συνεχίσει να δίνει τα μετάλλια, ένα εκ των οποίων και στον Έλληνα πυραγό, Θωμά Κρικέλλη και τον πρέσβη της Ελλάδας, Χριστόδουλο Λάζαρη.

Όλοι οι ηγέτες της αντιπολίτευσης και πολιτικοί του αντίπαλοι τού ευχήθηκαν περαστικά από τους  λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργούλης – άρση ασυλίας: Ο εισηγητής ορίστηκε, η συνεδρίαση όχι

Ιεράπετρα: εισαγγελική παρέμβαση για δύο παιδιά

Μεσολόγγι: Είδε live την κλοπή του χρυσοχοείου του (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ