newbeta.ant1news.gr Σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο | Κόσμος | ANT1News

Κόσμος

Σήμερα 12:02

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο

Επίκεντρο του σεισμού, όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Ευρωπαϊκού Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, είναι η Πάφος και η Λεμεσός.

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε την Τετάρτη (12/11) στην Κύπρο αναστατώνοντας του πολίτες σε διαφορές περιοχές του νησιού.

Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 14 χιλιομέτρων ανατολικά βορειοανατολικά της Πάφου και είχε εστιακό βάθος 12 χιλιομέτρων.

Επίκεντρο του σεισμού, όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Ευρωπαϊκού Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC), είναι η Πάφος και η Λεμεσός.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός στη Νίκαια: Πυρπόλησαν όχημα σωφρονιστικού υπαλλήλου - Διακοπή κυκλοφορίας, λόγω χειροβομβίδας

Αχαΐα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο μετά τον χαμό του 5χρονου

Άλιμος: Εξωσχολικοί εισέβαλαν σε σχολείο και ξυλοκόπησαν 15χρονο μαθητή

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)