Αθλητικά

Σήμερα13:31

Παραολυμπιακοί: Προκρίσεις για Πολυχρονίδη και Μιχαλεντζάκη

Διάβασέ μου το...

Ο παραολυμπιονίκης του μπότσια προκρίθηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας του, ενώ ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στον τελικό των 200μ κολύμβησης.

Παραολυμπιακοί: Προκρίσεις για Πολυχρονίδη και Μιχαλεντζάκη
-

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης προκρίθηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας BC3 του μπότσια, στο πλαίσιο των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Ο Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου (με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη), επικράτησε με 4-1 του Ταϊλανδού, Ακαντέϊ Τσουκουενκλίν (με ramp operator τον Σεκσάν Γιαροενσούκ) και θ' αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Ντάνιελ Μίτσελ στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:10 ώρα Ελλάδας.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. μεικτής SM8, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι. Ο Ελληνας κολυμβητής, συμμετείχε στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος και τερμάτισε στην τρίτη θέση, καλύπτοντας την απόσταση σε δύο λεπτά, 30 δευτερόλεπτα και 51 εκατοστά.

Ο τελικός θα διεξαχθεί απόψε (1/9) στις 19:58 ώρα Ελλάδας και ο Ελληνας Παραολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, έχει την έκτη καλύτερη επίδοση από τους οκτώ συμμετέχοντες.

Ο Ιωάννης Κωστάκης αποκλείσθηκε από τον τελικό των 150μ. μεικτής SM3, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι. Ο Ελληνας κολυμβητής, συμμετείχε στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος και τερμάτισε στην πέμπτη θέση, καλύπτοντας την απόσταση σε τρία λεπτά, 47 δευτερόλεπτα και 16 εκατοστά.

Λίγο μετά τον τερματισμό του, ο 53χρονος Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει λάβει μέρος σε επτά (!) Παραολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το χάρηκα πάρα πολύ. Ηταν πολύ γρήγορη η κούρσα. Δεν είναι το καλό μου αγώνισμα, έχω άλλες τρεις κούρσες. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό, ενώ συμμετέχουν και πολλά νέα παιδιά».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Τους “παγίδεψαν” μέσω social και τους λήστεψαν

Ιταλία: Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω ληστείας

Καφές: Ακριβότερος από σήμερα σε εστίαση και σούπερ μάρκετ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ