Αθλητικά

Σήμερα11:57

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λαμπερός γάμος του στην Πύλο

Διάβασέ μου το...

Η τελετή όπου θα ενώσει τη ζωή του με την αγαπημένη του στην Πύλο. Οι διάσημοι καλεσμένοι και το πρόγρμμα των εορτασμών.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λαμπερός γάμος του στην Πύλο
-

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται αυτή την ώρα στο υπερπολυτελές θέρετρο Costa Navarino στην Πύλο της Μεσσηνίας, την σύντροφό του επιχειρηματία Μαράια Ριντλσπρίγκερ, με την οποία έχουν τρία παιδιά.

Στην λαμπερή τελετή το ζευγάρι γιορτάζει την ιδιαίτερα ευτυχισμένη αυτή στιγμή της ζωής του μαζί με καλούς του φίλους. Κουμπάρος θα είναι ο διεθνής μπασκετμπολίστας και εγκάρδιος φίλος του γαμπρού, Κρις Μίντλετον.

Στον γάμο προσκλήθηκαν και αναμένεται να παραβρεθούν 200 καλεσμένοι, 30 από τους οποίους υπάγονται στην κατηγορία των VIP.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί παρόντες θα είναι μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος έφτασε στη χώρα μας με ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας, οι μπασκετμπολίστες Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ, η Σερένα Ουίλιαμς, ο Έλληνας χάλκινος Ολυμπιονίκης στίβου του Παρισιού Εμμανουήλ Καραλής, ο Έλληνας ομοσπονδιακός προπονητής μπάσκετ Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου αλλά και φίλοι του γαμπρού από τα Σεπόλια της Αττικής όπου μεγάλωσε. 

Μετά το γάμο οι προσκεκλημένοι αναμένεται να ξεναγηθούν στην Πύλο και στις 18.30 θα δοθεί η γαμήλια δεξίωση.

Χθες, Σάββατο 31.08 το ζευγάρι είχε δώσει «pre-wedding party» και συγκεκριμένα «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και με θέμα τη Νιγηρία, δεύτερη πατρίδα του 29χρονου σταρ του NBA. Οι καλεσμένοι κλήθηκαν να ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, δίνοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Καφές: Ακριβότερος από σήμερα σε εστίαση και σούπερ μάρκετ

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ακυρώθηκαν αγώνες τρίαθλου λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ