Αθλητικά

Σήμερα20:22

Παρίσι 2024: Ολυμπιονίκες στον ΑΝΤ1 συμβουλεύουν και περιγράφουν την εμπειρία τους (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπαν στον ΑΝΤ1, μεγάλα ομόματα του ελληνικού αθλητισμού, που ανέβηκαν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρίσι 2024: Ολυμπιονίκες στον ΑΝΤ1 συμβουλεύουν και περιγράφουν την εμπειρία τους (βίντεο)
-

Να χαρούν τους αγώνες. Πρώτα τη συμμετοχή στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού και μετά να παλέψουν για τη διάκριση, ήταν μερικές από τις συμβουλές που μοιράστηκαν στον ΑΝΤ1 Ολυμπιονίκες που χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στην χώρα μας.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992 στα 100 μέτρα εμπόδια, Βούλα Πατουλίδου, η ασημένια Ολυμπιονίκης της Ατλάντα το 1996 στο άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη και ο «πιλότος» της Εθνικής ομάδας πόλο για μία δεκαετία Τάσος Παπαναστασίου θυμήθηκαν τις δικές τους στιγμές στους Ολυμπιακούς αγώνες και έδωσαν τις ευχές τους στους 100 αθλητές της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι!

Όπως είπε η Βούλα Πατουλίδου, είναι συγκλονιστική στιγμή η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, "που ξέρεις ότι για σένα γίνεται όλο αυτό και δυστυχώς κρτά μόνο λίγα δευτερόλεπτα... δεν το χορταίνεις", είπε μεταξύ άλλων. 

Η Νίκη Μπακογιάννη με τη σειρά της δήλωσε ότι "από την ώρα που ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Να μπεις μέσα να το χαρείς, να δώσεις μία παράσταση έτσι ώστε όταν θα τελειώσει όλο αυτό να πεις ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό".

Ο Τάσος Παπαναστασίου, συμβούλευσε, "να προσηλώνονται μόνο στα παιχνίδια...Ειδικά για τους αθλητές που πάνε για πρώτη φορά. Το έπαθα στη Βαρκελώνη του 92, χρειάστηκα 3-4 ημέρες για να καταλάβω ότι έχω πάει για να παίξω κα όχι να δω τους ΝΒΑers από κοντά... Είναι μια γιορτή του αθλητισμού, βλέπεις πράγματα που δεν τα πιστεύεις".

Ειδήσεις σήμερα:

Παπαδιά “τσάκωσε” ιερέα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Εκλογές ΗΠΑ - Τραμπ: Θα συνεχίσω τις προεκλογικές συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους

Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Νεκρός προπονητής στο Ολυμπιακό Χωριό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ