Αθλητικά

Σήμερα11:28

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Μπράγκα για Όρτα

Διάβασέ μου το...

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα. Πόσα χρήματα έδωσε για να κάνει δικό του τον Πορτογάλο μέσο.

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Μπράγκα για Όρτα
-

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αντρέ Όρτα, αυτή την φορά, όχι με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, αλλά αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο εντάχθηκε στο δυναμικό των Πειραιωτών ως δανεικός από την Μπράγκα, επέστρεψε μετά τη λήξη της περιόδου στην ομάδα του, αλλά ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Όρτα ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την πορτογαλική ομάδα, αλλά δε συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή και είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ήταν στην αποστολή του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (25/7) με την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον Ντάνιελ Σούσα.

Το βράδυ της Παρασκευής (27/7) έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός με την Μπράγκα ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου μέσου, έναντι ενός ποσού που φτάνει τα 4.5 εκατ. ευρώ και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή την φορά για μόνιμη εγκατάσταση.

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα - Ρώμη: Συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Η τελετή έναρξης και οι στιγμές που ξεχώρισαν (εικόνες)

Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)