Αθλητικά

25 Ιουλίου 2024 10:06

Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο ΣΕΦ

Διάβασέ μου το...

Την ανακοίνωση της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ έκανε ο Ολυμπιακός με ένα ιδιαίτερο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο ΣΕΦ
-

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό και... τυπικά! Στις 1:30 τα ξημερώματα σήμερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανήρτησε βίντεο του γνωστού αοιδού, Βασίλη Καρρά, με την οποία προανήγγειλε την οριστικοποίηση της μεταγραφής του πρώην πλέον ΝΒΑερ.

«Τώρα τί γίνεται τώρα; Τώρα χαμηλώστε τα φώτα και διπλοκλειδώστε την πόρτα,» ακούγεται να τραγουδά ο Βασίλης Καρράς και στο βίντεο φαίνεται ένα χέρι να κατεβάζει τον διακόπτη! «Καληνύχτα! Θα σας πούμε και καλημέρα...!» είναι η λεζάντα με την οποία συνοδεύει την προαγγελία της μεγάλης επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ, από τους Σακραμέντο Κινγκς η ομάδα του Πειραιά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εν συνεχεία ενημέρωσε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους πως σήμερα (25/7) στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας συνέντευξη Τυπου για την επιστροφή του MVP της Euroleague τη σεζόν 2022-23, με τη φανέλα του φιναλίστ, τότε, στο Κάουνας, Ολυμπιακού.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: Εγκατέλειψα για να σωθεί η Δημοκρατία

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Καιρός: Μπουρίνια, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ