Αθλητικά

16 Ιουνίου 2024 14:55 Τελευταία ενημέρωση : 16 Ιουνίου 2024 20:15

Euro 2024 - Αμβούργο: Άνδρας απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι και τον πυροβόλησαν (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ζανκτ Πάουλι της πόλης, όπου η Πολωνία και η Ολλανδία θα παίξουν στην πρεμιέρα του EURO 2024.

Euro 2024 - Αμβούργο: Άνδρας απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι και τον πυροβόλησαν (βίντεο)
-

Ένας άνδρας, ο οποίος κρατούσε αξίνα και βόμβα μολότοφ, επιτέθηκε ουρλιάζοντας νωρίτερα σήμερα σε φιλάθλους που ήταν συγκεντρωμένοι στην περιοχή Ρέεπερμπαν του Αμβούργου. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε τελικά τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας απειλούσε και αστυνομικούς, οι οποίοι του ζητούσαν να αφήσει τα όπλα και τον εκρηκτικό μηχανισμό. Οι αστυνομικοί έκαναν αρχικά χρήση σπρέι πιπεριού και, όταν εκείνος συνέχισε να κινείται απειλητικά, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στο πόδι. Ο δράστης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, το περιστατικό δεν σχετίζεται με τον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ολλανδίας και Πολωνίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (EURO 2024), ωστόσο στην περιοχή όπου συνέβη βρίσκονταν πολλοί Ολλανδοί, οι οποίοι είχαν προηγουμένως πραγματοποιήσει ειρηνική πορεία για την στήριξη της εθνικής ομάδας τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)

Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτες

Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Λιβανικής Χεζμπολά και Ισραήλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ