Αθλητικά

16 Ιουνίου 2024 09:13

Γνωρίσαμε την... viral γιαγιά που ξεματιάζει τον Παναθηναϊκό (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Δείτε την απολαυστική συζήτηση την οποία είχε η κ. Καίτη Σκουτέλα με την Φαίη Μαυραγάνη στην εκμπομπή "Στούντιο με θέα".

Γνωρίσαμε την... viral γιαγιά που ξεματιάζει τον Παναθηναϊκό (βίντεο)
-

Την… viral γιαγιά των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, την διάσημη πλέον κ. Καίτη Σκουτέλα, η οποία σε πολλά βίντεο φαίνεται να… ξεματιάζει τους παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα Ελλάδας με σκοπό εκείνοι να παίξουν καλά, φιλοξένησε τηλεφωνικά την Κυριακή 16.06 η Φαίη Μαυραγάνη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα».

Η κ. Φουστέρη έχει επίσης εγγονό μπασκετμπολίστα, που και για τη δική του ομάδα στην Καισαριανή, η σούπερ-γιαγιά πράττει τα… δέοντα για καλή τύχη, κάθε φορά που πρόκειται να παίξει.

Όσον αφορά το πρώτο βίντεο που την έκανε διάσημη, η κ. Καίτη εξομολογήθηκε ότι ξεμάτιασε και τις δύο αγώνες, κράτησε όμως το… σταύρωμα μόνο για τον Παναθηναϊκό. «Τον σταύρωνα αδιάκοπα μέχρις ότου βάλει κάθε φορά καλάθι», είπε και συνέχισε: «Αν το κάνεις με την ψυχή του, τότε “πιάνει”. Αυτή την ομάδα την αγαπώ και ασχολούμαι μαζί της από 10 χρονών. Μεγάλωσα στα Ιλίσια. Τότε είχα 5 αδέρφια, τα 4 αγόρια κι όλα έπαιζαν μπάλα και με έπαιρναν μαζί. Έτσι, έμαθα να αγαπώ το γήπεδο και την ομάδα μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)

Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτες

Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Λιβανικής Χεζμπολά και Ισραήλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ