Αθλητικά

15 Ιουνίου 2024 18:51

Παναθηναϊκος - Ναν: Το φραστικό επεισόδιο, η δικογραφία και η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα

Διάβασέ μου το...

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο σταρ του Παναθηναϊκού φέρεται  να έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του.

Παναθηναϊκος - Ναν: Το φραστικό επεισόδιο, η δικογραφία και η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα
-

Ο άσσος του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν χθες ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης των Πρασίνων στο ΟΑΚΆ. Μάλιστα, παρά τον τραυματισμό του στα δόντια συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το τέλος και σήκωσε μαζί με τους συμπαίκτες του το τρόπαιο. 

Σήμερα όμως, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ναν  φέρεται  να έχει πρωταγωνιστήσει σε  ένα φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν  πως η αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν γείτονα του μπασκετμπολίστα, ο οποίος άκουσε τις φωνές της γυναίκας που διαμαρτυρόταν ότι ο Αμερικανός γκαρντ  την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ζήτησαν αρχικά από τη γυναίκα να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Εκείνη δεν θέλησε να προβεί σε κάποια καταγγελία για το τι συνέβη. Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκε  και ο μπασκετμπολίστας. 

Με εντολή εισαγγελέα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, όμως δεν υπήρξε σύλληψη ούτε απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του μπασκετμπολίστα, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα.

Πάντως, λίγο μετά την αποχώρησή του από το Αστυνομικό Τμήμα, ο Κέντρικ Ναν προχώρησε σε μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα όπου φαίνεται μαζί με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα με λεζάντα τη φράση «κανείς δεν είπε ποτέ ότι θα ήταν εύκολο».

 Κέντρικ Ναν - Ανάρτηση

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ - Δουδωνής στον ΑΝΤ1: Ο Ανδρουλάκης ανέλαβε το κόμμα στο 8% και τώρα είναι στο 13% (βίντεο)

Άργος – Καταγγελία: Την βίαζαν τα ξαδέρφια της από τα 5 της χρόνια

Σέρφερ έγραψε με πέτρες “βοήθεια” και σώθηκε - Είχε αποκλειστεί σε παραλία (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ